Onever Vrtljiv Bluetooth Car Kit, FM Oddajnik FM modulator Avto MP3 Player Modulator s 3.1 3-USB Avto Polnilec za Radijsko Kompleti

Nov izdelek

€12.59

€19.37

-36%

Oznake:

auto bluetooth slušalke, bluetooth avto zvočniki, bluetooth avto glasbe, bluetooth klic sprejemnik za avto, bluetooth kit, bluethooth avto, avtomobilskega kompleta za prostoročno uporabo bluetooth, bluetooth prostoročni komplet, bluetooth dongle mikrofon, audio bluetooth avto

Značilnosti:

S podporo FM kanalov, ta avto Bluetooth, FM oddajnik vam omogoča, da uživajo svoj telefon glasbe med vožnjo in igra glasneje in jasneje telefon navigacijskega glasu, na avtomobilski stereo sistem.

Podpora Bluetooth hands-free (prostoročni telefon klicanje prek vgrajenega mikrofona, pritisnite gumb za sprejem klica, zelo priročno in obdržati svojo vožnjo varno.

Vgrajeni tri vrata USB, podporo pametno polnjenje, samodejno poišče vse vrste mobilnih telefonov / tablični računalniki / mp3 / mp4, zagotavljanje in izhod najboljši in najhitrejši polnilni tok.

Podpira TF kartice in U-disk (manj kot 32GB) glasbe, branje, lahko predvajate glasbene datoteke MP3/WMA.

Vgrajen 3,5 mm AUX-in priključek, lahko žično povezavo s telefonom ali druge glasbene naprave, ki je 3,5 mm avdio izhod za zvok (kabel ni priložen), bolj priročen za uporabo.

Switchable glasbene datoteke virov.Ta naprava lahko predvaja glasba iz TF kartice, U disk, povezane naprave Bluetooth in AUX-in priključek.Pri dveh ali treh virov, ki so na voljo, se lahko prešli samo z dolgim pritiskom multi-funkcijska tipka.

Velik zaslon lahko prikazuje frekvenco FM in povezan ime naprave, se bo prav tako kažejo, pesem je ime in igrajo času, ko je v TF kartice in USB reader način.

Prilagodljiva kovinska cev, zaslon je 360 stopinj vrtljiv, ki so primerni za najbolj vtičnico cigaretnega vžigalnika z različnimi lokaciji na različnih avtomobilov.

DC 12-24v napetosti vhod, ki se uporablja za večino avtomobilov, tovornjakov, off-road, itd.

Specifikacija:

Material: ABS

Količina: 1pc

Postavka Barva: Črna

Bluetooth Različice: Bluetooth V3.0

Bluetooth Glasbe Obdelave: A2DP, AVRCP, HFP

Frekvenca: 2.402-2.480 GHz

Datoteke, ki Podpira: MP3 / WMA

FM Frekvenčni Razpon: od 87,5-108MHz

Stabilnost frekvence: ± 10ppml

TF in U-disk Kapaciteta: Max 32GB

Bluetooth Efektivna Razdalja: Max. 5m / za 16,5 ft

FM Efektivna Razdalja: Max. 2m / 6.6 ft

Občutljivost: -42dB+/- 3dB

Delovna Napetost: DC 12-24V

USB Izhod:5V / 3.1 skupaj(Maks.)

Vrata: 3*USB 2.0, 1*TF card slot, 1*AUX priključek

Delo Temp.: 0~50 Celzija

Certificiranje: CE, RoHS, FCC

Cev Dolžina: 6.4 cm / 2.5"

Polnilnik Velikost: 7.6*3.4*2.3 cm/3*1.3*0.9" (L*W*H)

Monitor Velikosti: 8.2*5.2*2.3 cm / 3.1*2.2*1.3" (L*W*H)

Neto Teža: 84 g / 3 oz

Package:

1*Avto player, FM oddajnik

1*angleški uporabniški priročnik

1*Paket polje

1*Avto player, FM oddajnik 1*angleški uporabniški priročnik 1*Paket polje

1)Smo vzdržujejo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če vam je všeč izdelek,prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije,vam bom dal popust naslednjič.

2)Prosim, da me kontaktirate, preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije,tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

3)nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

1)DOSTAVA PO CELEM SVETU.( Pk-termeptuj.si standardna dostava je hitra,predlagam vam, izbiro )

2)Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3) Smo le ladja potrdila, da naslovi.Ne moremo spremeniti naslov po plačilu je potrjena.Če jih želite spremeniti,prosimo, prekliči ta bi nato pa kraj, da spet z novim naslovom.Vaše naročilo naslov MORA biti angleščina.

4)slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5)STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6)Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7) Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1)Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.

2)Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev,in telefonsko številko.

3)povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.

4), Bomo nosi vse stroške prevozov, če izdelek ni, kot se oglašuje.

1)12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2)Okvarjeni elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

3)strinjate se, da Boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Pk-termeptuj.si!

Certificiranje CE, Rohs, FCC
Polnilnik Velikost 7.6*3.4*2.3 cm/3*1.3*0.9
Ime Modela UKV-Oddajnik FM modulator
Blagovna Znamka Onever
Posebne Funkcije Hands-free
Vrsta Materiala ABS
Cev Dolžine 6.4 cm / 2.5
Vrata 3*USB 2.0, 1*TF card slot, 1*AUX priključek
Bluetooth Različice Bluetooth V3.0
Element Teža 84g
Delo Temp 0~50 Celzija
Podprte Datoteke MP3 / WMA
Postavka Velikost 8.2*5.2*2.3 cm
Postavka Vrsta Bluetooth Car Kit
TF Kartica MAX 32GB
Frekvenca 2.402-2.480 ghz
Občutljivost -42dB+/- 3dB

Podobni izdelki