Visoka Kakovost 12V 3.6 48W NAPAJALNIK Za Microsoft Surface RT Pro 1 2 10.6" Windows 8 Tablet 1536 1601 NAS EU Priključite Kabel polnilnika

Nov izdelek

€16.79

€21.25

-21%

Oznake:

poceni windows 8 pro, polnilec za microsoft surface, laptop stand lesene, adapter za microsoft, shell površine, 12 varovalka, okno 10 pro, microsoft surface knjiga polnilnik, microsoft surface pro 6 polnilnik, kabel površini rt

Značilnosti Izdelka

100% NOV Polnilec Za Microsoft Surface Pro / Pro 2

Združljiv Z

Za Microsoft Surface RT Pro / Pro 2 10.6 Windows 8 Tablet

Podrobnosti Izdelka

Vhodna napetost:100-240V 50/60 Hz

Izhod:12V 3.6 43W

5V 1A 5W

Polnilnik Ca Velikost:9.5cmx5.5cmx3cm

DC kabel Ca dolžina:145 cm

NAPAJALNIK priključite kabel Ca dolžina :50 cm

Paket Vključuje

1x NAPAJALNI ADAPTER za POLNILNIK

1x Priključite kabel (ZDA ali EU, plug je lahko izbral eno, Prosim, povejte nam, ki plug želite, da pred izvedbo naročila, sicer bomo ladja ste vtič Naključno. )

Barva informacije

1. Smo zelo trdo delati, da zagotovi najboljšo predstavitev slog in barvo izdelka skozi naše fotografije in opise.

2. Kot Kupec to je vaša odgovornost, da se prebrali in razumeli barve description kot da je barva elementa, ki ga kupujejo.Če ste negotovi, prosim e-pošte za pojasnilo.

3. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

4. Prosimo, izberite vašo izdelkom skrbno in vprašati vsa vprašanja, ki so pred ponudbe.Smo ljubezen vprašanja, zato prosite stran!

Dostava Pogoji

1. Element, ki bodo dobavljeni iz Zraka Pošti na Kitajskem Post Zraka Poštni urad v roku 3 delovnih dneh po prejemu plačila potrdijo.imamo plačane številko za sledenje vseh paketov,ki jih lahko preverite na spletu kadarkoli,prosimo ponastavite zagotovljena.

2. To traja približno 20-35days.Druge države, 25-50days.

3. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

4.Nekje Letalom, morda pogrešam nekaj postages, bomo povračilo da se cena artikla razen, ladijski promet pristojbina, ko ne morete priti vaš element.

5. Pozdravljamo kupci po vsem svetu.

6.Dostavo: po vsem Svetu.

Povratne informacije

Če ste zadovoljni z našo storitev in izdelek, pričakujemo pozitivne povratne informacije in 5 zvezd podrobne ocene prodajalca, Bomo naredili enako za vas.če imate kakršne koli težave ali niste zadovoljni z našim izdelkom in storitev, vas prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli pred pustite druge povratne informacije, vam bomo odgovorili v roku 24 ur.Hvala!Uživajte tukaj!

Blagovna Znamka TVSPower
Paket No
Napetost 12V 3.6A
Številka Modela Za Microsoft Surface Pro / Pro 2
Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni

Podobni izdelki