Nosljivi Prsi Massager Masaža Prsi Masaža Prsi Stimulator Prsi Masaža Modrc Ojačevalec Enlarger Y6O3

Nov izdelek

€5.65

€10.66

-47%

Oznake:

nosljivi prsi bučko, prsi naprave, čarobno prsi massager, dvig prsi stroji, prsi lesene, prsi massag, seksi bras masaža, modrc električni, velike prsi širitve, vstavi nedrček prsi širitve

Značilnosti:

100% nova in visoke kakovosti.

Barva: Kot na sliki

1. Varnost in zdravje, telesna masaža: konstantna temperatura nego, pospešitev krvnega obtoka prsi, spodbujati razvoj dojk, preprečevanje prsi prolapsom, sprostitev in deformacije.Obnovi prsi žensk elastičnost, še posebej progib prsi po rojstvu otroka.

2. Natančno acupoint priznanje: Simulira 7 velikih masažnih tehnik za prsi, celovito masažo prsi točk in spodbujanje krvnega obtoka v prsih.Kroženje toplote, zdravstveno varstvo, izkopanega prsi in spodbuja regeneracijo.Mineralna energije kamen tehnologije, magnetni masaža, pustite, da ste popoln prsi obliko.

3. Varen in udoben material: zunanjost je izdelana iz visoko-kakovostni razred PU materiala, ki je varen in trajen, notranji material je mehak.To je lahko v neposrednem stiku s kožo.Prsi spa, nizko šumni.Lahko enostavno redne masaže, medtem ko spite.

4. Funkcija: lahko nastavite na visoka, srednja in nizka prestavi, kot je potrebno.Odblokiranje prsih, izboljšanje prsi tkiva, izboljšanje prsi tkiva, se sprostite prsi in prsne deformacije, pospeši krvni obtok in blaži bolečine v prsih.

5. Primerno za vsakogar: 360-stopinjski stereo cikel masaža, infrardeče ogrevanje, primerna za človeško telo temperatura: 40 ° C 45 ° C, velikost, se lahko prilagodi, primerna za vsakogar.

Paket Vključuje:

Vsebina Paketa:

1 x prsi massager

Opombe:

1. Ročno merjenje tolerance je 2-5 g.Prosim, ne moti vašo zamenjavo.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, posnetek morda ne odražajo dejansko barvo izdelka.najlepša hvala!

3. SKU barva je zunanji embalaži barve

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.Lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

Material Non-Woven
Blagovna Znamka evpct
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Prsi
Postavka Vrsta Masaža & Sprostitev
Številka Modela MYP6846

Podobni izdelki