Stegno Visoko Stiskanje Nogavice 20-30mmHg Medicinske Krčne Žile Cev za Podporo Nogavice Ženske & Moških Zdravljenje Operacijo,Edem,zdravstvene Nege

Nov izdelek

€18.65

€20.72

-10%

Oznake:

ms joga nogavice, stegno visoke nogavice moški, medicinske istrument, im stiskanje nogavice, stisni, moški pulover, nogavice ženske, moški set, mediji anti varices, čipke visoko stegno

20-30 mmHg Progresivno Stiskanje pomaga zmanjšati in preprečujejo otekanje za uporabnika, in stiskanje ukrep pomoč za preprečevanje upočasnitev pretoka krvi, tako da lahko tok bolj hitro na noge nazaj proti srcu.

Postavka Posebnosti

▸ Znamka: VARCOH ®

▸ Serije: Medicinski Razred

▸ Spol: Unisex | Ženske | Moški

▸ Stopnja stiskanja: 20-30 mmHg

▸ Tkanine: Motno

▸ Barva: Bež , Črna

▸ Velikost: Se Spreminja

▸ Količina: 1 Par

▸ Starostni skupini: Odrasle

▸ Fiber vsebina:70% Najlon, 30% Spandex

▸ Brez Lateksa

Podjetje 20-30 mmHg Moč

Priporočljivo za : Izrazito Krčne Žile, Pajek Vene, Edem, DVT, Po Operaciji, Otekanje Gležnjev v Tele Noge, Povečano Bulging Žile, zdravstvene Nege Nosečnice, ki Pričakuje Mater (ko je označen z zdravnikom), Potovanja (preprečuje, da bi kri združevanje in strdki v frequent flyers), Utrujeni Bolečih, Težkih Nog, Mišičnih Obnavljanje Post Kardio Vadbo in Vadbo.

Neposredna Oprostitev

Stiskanje Nogavice stop bolečine in otekline, ki se HITRO! 20-30 mmHg Zdravniški stopnja Stiskanja je namenjen za takojšnje lajšanje boleče otekline.

Najvišje Kakovosti

Varcoh progresivno stiskanje podporo nogavice pomaga ohranjati pozitivno promet in noge zdravje.Smo vzeli dodaten čas in napor, potreben za zavarovanje terapevtsko učinkovito, udobno prilegajo.Kombinacija state-of-the-art materiali in oprema, plus pletenje "know-how", Določa Varcoh ločijo od množice, da bo vaše noge videti in se počutim super.

100% Garancija

Mi smo tako prepričani, boste ljubezen Varcoh stiskanje nogavice, da nudimo 30-dnevni Denar Nazaj Garancije.Poskusite na par danes.Če oni napačna velikost, ali vam ni všeč, iz katerega koli razloga, boste dobili polno nadomestilo.

Vodnik Velikost:

✸ Velikost Opomba:

Ker te podporo nogavice so ožji, kot je normalno, nogavice, boste lahko, da ena velikost večja, če jim pripadajo v naslednjih primerih:

1. Med dve velikosti;

2. Prvič nosil stiskanje nogavice,

3. Želite bolj udobno nositi.

✸ Če ne veste, kako izbrati velikost, prosimo, obrnite na nas.

Model prikazuje:

Stopnja Stiskanja 20-30 mmHg
Nespodobno Sliko No
Material Najlon
Debelina STANDARD
Spolnost No
Blagovna Znamka VARCOH
Številka Modela CTBZ
Nogavica Tip Priložnostne

Podobni izdelki