50pcs/Veliko Mah, Vrečke, Nakit Vrvico za zavezovanje Vreče Ženska Ličila Organizator Za Poroko, Rojstni dan Dekoracijo Šik Darilo Vrečo

Nov izdelek

€10.66

€18.39

-43%

Oznake:

žamet bling vrečko, dekle pasja torba, velika velikost pasja torba, bela pvc vrečko, čarovnica pasja torba, legent pasja torba, temno žametno vrečko, črni žamet vedro vreča, bela peko vrečko, kanal pasja torba

50pcs/Veliko Mah, Vrečke, Nakit Vrvico za zavezovanje Vreče Ženska Ličila Organizator Za Poroko, Rojstni dan Dekoracijo Šik Darilo Vrečo

Smo strokovni kitajski proizvajalec in smo bili na tem področju že več kot 10 let.Naš izdelek je bila poslana na več kot 20 držav na svetu.

Nahajamo se v mednarodni trgovinski center s priročno logistike in konkurenčne cene.V našem podjetju, smo v prvem razredu ekipe oblikovanja, visoke kakovosti, okoljski material in lepe proces .Glavni proizvod je vse vrste embalaže vrečko, predvsem žametno vrečko , bombažne vrečke, juta vreče, očesa vreče, organza vrečke, satenasto vrečko in tako naprej.Vsi naši izdelki se lahko meri velikosti in tiskanje, logotip.Tisti, ki so široko uporabo d na darilo pakiranje, nakit pakiranje in stranka, dekoracije, itd.

Opirajoč se na izkušnje v dajanja daril smo vzpostavili celoten nabor strogo in učinkovito kontrolo kakovosti, sistem in servis sistema.Zavezujemo se, da bomo na embalaži krpo umetnosti, in smo posvetili ponujajo izjemno tiskarska tehnika in fino ročno šivanje za vas, da preverite svoje izdelke bolj popoln in značilen.

1 lota=50pcs vreča brez logotipa (cene ne vključujejo tiskanje doplačilo)

Opomba logotip na slike tukaj je samo za namene v proizvod zaslonu.To se lahko meri.Logotip obliko lahko AI ali EPS ali PDF, lahko nam pošljete vaš logotip ali ga pošljete na naš e-pošto.Prosimo, imejte v mislih, da je majhen in tanek, logotip ne more biti natisnjeni jasno.Tudi uporabljamo zelo natančno screen printing kit barve na vodni osnovi, bo še vedno, da je logotip skoraj nemogoče, da bi dobili na bombaž skozi plesni.Predlog ne bo na voljo, dokler zahtevo, če je normalno, Smo se natisnejo svoj logotip na vrečko s položaja sredini in center, kot je privzeto.Včasih, če so malih in velikih črk v logotipu, Smo lahko malo prilagoditve logotip, se prepričajte, da jih lahko natisnete, je dovolj jasno.

Prosimo, zaupajte nam, mi pa samo želim, da bi poskušali naše najboljše, da natisnete logotip dobro.

Q1:, Če Imam Naglici, Da Bi, Kako Lahko Naredim, Da Se To Hitro?

A1:Prosimo, izberite nadgrajeno odpremo pot, če ste v naglici, da bi lahko spremenite dostava način iz standarda za UPS/DHL ali se obrnite na nas, če ste so zelo nujno.

Q2:Se Lahko Prijavim Za Vračilo Denarja, Če Nisem Zadovoljen Z Izdelkom?

A2: Kot naši izdelki so vsi edinstveni za vse, tako da ne bomo sprejeti vrne.Vendar vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršne koli težave z vašega naročila.

V3: Zakaj Velikost Logotip Prejela Sem, Da Je Nekoliko Drugačen Od Tistega, Kar Sem Dejansko Potrebujejo?

A3: poskušamo narediti najboljše, ampak vse torbe so izdelane tako, da ročno, tako da velikost bo malo napako, Prosimo, dovolite 0.5-1 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

V4: Kateri Koli Velikost Vrečke Se Lahko Meri Kajne?

A4: Vse velikosti je na voljo, vendar ne manjši od 5 cm, ni večji od 100 cm.medtem ko 0.5-1 cm napaka je dovoljeno, ker so ročno izdelani izdelki.

V5: Kako Sem Lahko Nastavite Na Da, Če Moram, Print Logo V Vrečko?

A5: Ko vam bo vaše naročilo, prosimo, pošljite svoj logotip ali levo vaš e-poštni naslov vaše naročilo, ko smo videli vaše naročilo kontaktirali vas ASAP.Logotip obliko lahko UI/ EPS/PDF.Poleg tega smo se natisnejo svoj logotip na vrečko s položaja sredini in center, kot je privzeto.Včasih, če so malih in velikih črk v logotipu, Smo lahko malo prilagoditve logotip, se prepričajte, da jih lahko natisnete, je dovolj jasno.

Dostava * Vse elemente, ki bodo dobavljeni vaše blago v 3days prejemu plačila. * Vsi predmeti, pošljite jih na Kitajskem Post Zraka Pošta ali E-pošta ali Pk-termeptuj.si Standardne Dostave, Včasih mednarodnih dostave je zelo odvisna od lokalnih običajev in post storitev. * V večini primerov mednarodni dostava traja okoli 25-60 delovnih dni.tako lahko prejeli vaše paket o 25-60 delovnih dneh, Brazilija morda morali o 90days. * Če morate blago nemudoma, prosimo, izberite hitra dostava metode, kot so DHL, UPS, EMS ali drugih ekspres, vendar boste morali plačati za dodatno ladijski promet pristojbina.Običajno, lahko prejmete vaš paket o 7-15 dni.Prosimo, Upoštevajte,: Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali ceno ladijskega prometa, in te stroške kupca odgovornost.Garancija zadovoljstva če z izdelki je bila poškodovana, medtem ko dostava ali poslana po pomoti napačno in, Če niste prejeli predmet (- e) nad 60 dni (Brazilija nad 90days); Ali če so kakršne koli težave se pojavijo,razveseljuje nas kontaktirajte v roku 3 dni po prejemu postavka,Smo prepričani, da reši vsak problem zadovoljivo za vas ASAP; mi Bomo poslali nov izdelek(i) ali povrne ves denar, da si zagotovi.Povratne informacije * Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve ,vas Prosimo, da nas 5 star DSRs v vseh Kategorijah . * če imate kakršnekoli težave ali se ne prepriča ,vas prosimo, da nas kontaktirate ,vam bomo odgovorili v roku 24 ur .hvala !

Velikost 1 8x10cm
Element Teža 5g
Značilnosti Izdelka darilne vrečke
Material Mah
Postavka Vrsta Nakit Embalaža & Zaslon
Velikosti Po Meri Da,
Velikost 2 5x7cm
Številka Modela 1123
Velikost 5 10x15cm
Priložnosti Poroka/Božič/Darilo/Rojstni Dan
Velikost 4 9x12cm
Postavka Dolžina 0inch
Element Širina 0inch
Natisni Logotip Da,
Nakit Embalaža & Vrsto Zaslona Mošnje
Velikosti 3 7x9cm
Postavka Premer 0inch
Velikosti 6 13x18cm
Postavka Višina 0inch

Podobni izdelki