Pes Progesterona Analyzer Prenosni Pes Progesterona Tester Udarci Progesterona Testiranje Pralni Veterinarske Opreme

Nov izdelek

€1 125.99

€1 407.48

-20%

Oznake:

corinavirus test, filigransko ornament, breathalyzer digitalni, zmaji psi, rd290, drontal, moda za pse, pes noge zaščitnik, pes rojstni dan ruta strank, ortopedski veterinarski

Uporaba: Za presojanju vsebine progesterona v serumom prasica, glede na spremembo podatkov, Natančno mojster čas vzreje.Jezik: angleščina Natančnost: več kot 96% Garancija: 12 mesecev, življenjska doba vzdrževanje poprodajne storitve: prosto delovanje video in nadgradnjo sistema, brezplačna tehnična navodila Prednost: Ni treba, da dodate kakršne koli rezerve, neposredno odkrivanje serum, enostaven za uporabo, brez potrebe za strokovnjake.Preskusna Metoda: 1.Vzemite ven reagenta sim 2.Pipeto 80ul seruma spusti v reagenta kartico luknjo. 3.Vstavite reagenta kartico v reakcijo krožnike popolnoma avtomatsko progesterona analyzer, preverite, ali je test sim je vstavljena v ustrezno smer in ga potisnite v celoti.Kliknite gumb test na zaslonu instrumenta in instrumenta, se začne odštevanje test. 4. Po 15 minut, rezultat neposrednega prikaza na zaslonu progesterona analizator, in ga lahko natisne in arhivira, instrument shrani rezultate samodejno.Delovanje progesterona Ukrepi in Podatkov, Sklic: 1. Risanje krvi, vsaj 2-3 ml venske krvi.Premalo lahko povzroči slabo serum centrifugiranjem. 2. Centrifuge, 4000 vrt. / min za 15 minut, če ločitev ni zelo dobra, ga lahko še za pet minut. 3. Serum pipeto morajo biti količinsko, da 80ul. 4. Ko pipeto se uporablja izvleček v serumu, se prepričajte, da pritisnete prvo prestavo in položaj z ročico ne sme biti pritisnjen do konca. 5. Kapljico seruma v okroglo luknjo reagenta kartico, počakajte, da se serum, ki steče v trakovi predelom, vstavite okroglo odprtino navzgor in naprej v instrument, reža za kartico, in kliknite preskus pralni vnesite self-test v načinu. 6. Delovno okolje temperatura mora biti nad 22 stopinj. 7. Če več kot dva psa odkrita v istem času, kri, lahko označen in serum, ki je ločen ob istem času.Dodaj serum za vsak reagent kartico.V prvem reagentu sim je vstavljena v instrument, reža za kartico, in kliknite preskus, instrument samodejno preklopi petnajst minut odkrivanje načina, hkrati drugih reagenta kartice so hkrati se za 15 minut v zunanjem okolju.Po prvem reagentu, je izhod, vklopite instrument za instant preskusni način, in vstavite druge reagenta kartice v napravo, da se glasi rezultate.15-minutni test rezultatov bo prevladal.

Packge 1: Progesteron detektor 1 nastavite varnostne Kopije sistema kartice 1pcs Gume povoj 1 kos Nitril rokavice 6 kos Testa kartico 50 kos

Paket 2: Progesteron detektor 1 nastavite varnostne Kopije sistema kartice 1pcs Gume povoj 1 kos Nitril rokavice 10 kos Testa kartico 50 kos Pipeto 1 set za Enkratno uporabo brizgo 100 kos Pipeto nasvet 1000 kos Centrifuge 1 nastavite Centrifugirke 500 kos

Paket 3: Progesteron detektor 1 nastavite varnostne Kopije sistema kartice 1pcs Gume povoj 1 kos Nitril rokavice 20 kos Testa kartico 100 kos Pipeto 1 set za Enkratno uporabo brizgo 100 kos Pipeto nasvet 1000 kos Centrifuge 1 nastavite Centrifugirke 500 kos

Stranka vodnik :

Če želite izvedeti več o hišnih medicinskih proizvodov,

Če želite brskati po naši spletni trgovini, vas prosimo, kliknite tukaj.

1.Prodamo zagotovljena kakovost izdelkov!Imamo strogo pregled, preden pošljete na vas,zato vas prosimo, bodite prepričani nakup.

2.Če ne boste zadovoljni, ko boste vaše blago prejeli,prosimo, da se vrnete v roku 14 delovnih dni za zamenjave ali povračila,prosim stik z nami, preden ste jo vrne.

3.Če blago z napako v 1 mesecu,in poslali vam bomo novega, brez kakršnih koli dodatnih stroškov,ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejeli za blago z napako.

4.Obljubljamo polno nadomestilo ali resent če paket je bil potrjen izgubil.

5.Nudimo debelo,spusti-dostava,angent nakup.

1.Prosimo, da poskrbite, vaš naslov,telefonska številka in polno ime je lahko v stik z vami.

2.Če imate zahteve o vašem naročilu,prosim, pustite nam sporočilo.

3.Sprejemamo Alipay,Bolteo,Visa,Master card,QIWI,Western union-a in Bančnega nakazila

1.Brezplačna dostava za Kitajsko Post Air Mail v večini držav.

Za Združene države amerike in Kanada:o 7-20 delovnih dni.

Za Evropske in v bližini držav:približno 10-30 delovnih dni.

Za Brazilijo in Rusijo ali druge dodatne države,o 25-60 delovnih dni.

2.Za Združene države stranka prav tako lahko izberete Epacket.

3.Če potrebujete nujno,prosimo, izberite DHL/EMS/FEDEX, z dodatno poštnino.

DHL:3-7 delovnih dni,EMS:7-15 delovnih dni,FEDEX:4-7 delovnih dni.

Wehave professional service team,se lahko obrnete na nas za trgovino manager ali pustite sporočilo na nas ali nam pošljite e-pošte,vam bomo odgovorili na prvič.

Naš delovni čas je od ponedeljka do sobote:

Peking Čas 9:00---17:30

New York Čas 20:00---4:30

London Čas 1:00---9:30

Moskva Čas 4:00---12:30

Brasilia Čas 22:00---6:30

Ifyou aresatisfied z našimi izdelki in storitve,prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami, ko potrdite sprejem,vam bomo 5 star,preveč.

Potrebujemo vašo podporo in iti na storiti več, bolje,5 star je največja pohvala,da naši trgovini, najlepša Hvala!

Postavka Vrsta Prenosni Udarci Progesterona Analyzer
Jezik Angleški, Kitajski
Garancija 12 Mesecev
Nastavite Vrsto Da,
Trajanje testa 15 minut/ura
Poreklo CN(Izvora)
Velikost 210 *175 *75 mm
Material Plastični
Teža 1 kg
Moč 100-240 VAC, 50/60Hz, 12VDC
Vrsta Psi
Poprodajne Storitve Zagotoviti vseživljenjsko storitve vzdrževanja
Ime izdelka Prenosni Udarci Progesterona Analyzer

Podobni izdelki