CH-926 Multi Kovanec za vstavljanje posamičnih 6 Kovance, Avtomati za kavo/Arkadna igra pralni Programiranje CPU Kovanec Selektor inteligentni Kovanec Validator

Nov izdelek

€21.27

Oznake:

starinsko jade, fx2n plc, vintage avtomatih, legi nevihte stroj, najem arkadne igre, za vstavljanje posamičnih, arcad, avtomat prigrizki keto, nosilec iz nerjavečega jekla, fliper stroj arkadna

CH-926 Multi Kovanec za vstavljanje posamičnih 6 Kovance, Avtomati za kavo/Arkadna igra pralni Programiranje CPU Kovanec Selektor inteligentni Kovanec Validator

Opis

CH-926 je več kovanec selektor, lahko sprejme do 6 vrst različnih kovancev ob istem času.Ta tip žetona z izbirnikom se pogosto uporablja v Prodajnih avtomatov,Arkadne Igre, Sporočilo stol, in druge samo–upravljanje sistema.CH-926 temelji predvsem na material, teža in velikost opredeliti kovancev.Uporabljamo najnovejše algoritem za načrtovanje programske opreme.Zato, CH-926 je zelo stabilen in natančen tudi, ko se okolje spremeni, kot so temperatura in vlažnost itd... da bi povečali natančnost, predlagamo drugačno različico kovancev, ki jih uporabljajo različne kanal nastavite.

Značilnosti

(1)z Zmožnostjo sprejemanja vse svetovne Kovance in Žetone.

(2)Inteligentni CPU programske opreme za nadzor in visoko natančnost .

(3)Self-programiranje brez PC.

(4)Sprejem 1~6 različnih vrst kovancev ob istem času.

(5)Brezplačno nastavite impulzi " rezultat.

(6)Preprečuje ne le, električnega udara, temveč tudi elektromagnetnih motenj.

(7)Samodejno self-test za težave.

Specifikacije

Vodič Za Uporabnika

Postopek nastavitve Parametrov

(1)Pritisnite na gumb "Dodaj" in "minus" gumbe ob istem času za približno tri sekunde,nato črko "A" se bo pojavil iz LED zaslon.

(2)Pritisnite tipko "setup" tipko in črko "E", se bo pojavilo.Nato nas gumbe, da izberete, kako veliko število različnih kovancev, ki jih želite uporabiti, nato pa pritisnite tipko"setup" gumb za ponovno do konca.

(3)črko "H", se bo pojavil, ko pritisnete gumb.Uporabite "Dodaj" in "minus"tipke, da izberete, koliko vzorcev, ki bi jih radi vstavite kasneje.Naslednji pritisnite tipko"setup" gumb za ponovno do konca.

(4)črko "P", se bo pojavil, ko pritisnete gumb.Uporabite "Dodaj" in "minus" tipke, da izberete količino izhodne signale/impulzi, ki jih želite.Količina omejena je 50-krat.Nato pritisnite tipko "setup" gumb, da končate.

(5)črko "F" bo pojavil, ko pritisnete gumb.Uporabite "Dodaj" in "minus" tipke, da izberete natančnost.Vrednost je od 1-30, in 1 je najbolj natančen.Običajno 5-10 bo v redu.Nato pritisnite tipko "setup" gumb, da končate.

(6)Tako daleč, ste uspešno nastavili prvi kovanec.prosimo, da ponovite vse zgoraj navedene postopke, dokler ne boste nastavili vse kovance.Črko "A" se bo pojavil spet po vseh teh postopkih, ki so končali.

(7)Pritisnite tipko "setup" ne prikaže, je črka "E", se bo pojavilo.Končno, izklopite in vklopite napajanje.Nastavitev se shrani.

Lahko začnete vzorčenje po nastavitev je končan.Prosimo, da izberete vsaj 20 kreditov.Vzorčenje bo proces vplivajo na natančnost žetona z izbirnikom.

Vzorčenje

(1)Pritisnite tipko "setup" tipko, nato pa črka "A" se bo pojavil iz LED zaslon.

(2)Pritisnite tipko "setup" tipko, nato pa črko "A1" se bo pojavil.Nato start, da vstavite vzorec kovancev.LED zaslon bo pokazal, koliko kovancev, ki jih vstavite.Črko "A1" se ponovno prikaže po tem, ko je končal.

(3)Pritisnite tipko "setup" tipko, nato pa črko "A2", se bo pojavilo.Nato Start, da vzorec 2. kovanec, in ponovite, No. 1, No. 2, dokler vse kovance, ki so ustanovljene .

(4)Po zaključenem vzorčenje, pritisnite tipko "setup" gumb.Črko "A"se bo pojavil, nato izklopite in vklopite napajanje.Zdaj lahko začnete uporabljati.

Številka Modela CH-926
Kraj Izvora
Vrsta Kovanec Potiskalo
Delovni tok
Ime
Uporaba Avtomat/razpršilnik Vode za kavo/pralni stroj
Kovanec S Premerom
Starost >6 Let
Vrednost 6 vrednosti
Napetost
Plošča material
Kovanec Debelina

Podobni izdelki