2PCS Novi Mini VV-109 Otrok Walkie Talkie 1 W Majhne Velikosti 16 CH 400-470 MHz dvosmerna Radijska Za Interfonski na prsta

Nov izdelek

€26.88

€57.19

-53%

Oznake:

ANYSECU, walkie talkies 100 km, 27 mhz radio, talki walki, 2rx8, icom, T388, toky digitalni merilnik, radio uhf vhf, 27 mhz

modname=ckeditor Par Novih Mini VV-109 Otrok Walkie Talkie 1 W Majhne Velikosti 16 CH 400-470MHz Dve Poti RadioFor Interfonski na prsta MINI OTROCI walkie talkie cena je za par ,zelo stroškovno učinkovite

Specifikacija:

Frekvenčni Razpon: UHF 400-480MHz

Prenos moč: 1W

Kanal: 16 Kanal

Baterija: 500mAh

Način delovanja: Simplex

Dimenzija: 66x 26x 14 mm

Teža: 25g

Barva: Črna

Govorimo Obseg:1 kilometer v območju mesta; 0.3 mile znotraj zapleteno zgradbo.

Druge Funkcije:

Time-out timer(TOT) funkcija

Auto power off (APO)

Najem Funkcija

Podpora USB kabel za polnjenje Naše Prednosti

Glavne Značilnosti:

Kanal: 16 Moč: 1W Baterija: 500mAh Frekvenca: 400-480MHz Teža: 30 g Barva: Črna

modname=ckeditor

Pakiranje

Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro zapakiran z našo pakiranje ekipa, smo zagotovili, da so brez težav pred pošiljanjem.

Dostava

Za doseganje svoj paket hiter in natančen, prosimo poskrbite, da bo vaš naslov v Pk-termeptuj.si se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali.

Smo poskušali naše najboljše, da vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve.Ampak včasih mednarodni dostave je zelo odvisna od kurir podjetju in vaši državi po meri.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Hvala vam za vaše razumevanje.

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi po meri urad ugotoviti, kaj te dodatne stroške pred nakupom.

Vrnitev

Ta postavka zajema eno leto garancije.Če niste zadovoljni z nakupom, z veseljem vam bomo, da bi z izmenjavo ali povračilo denarja, bomo morali izdelek, ki mora biti v svoje prvotno stanje, tudi polje, in ves pribor.Kupci, ki so odgovorni za vračanje ladijskega stroškov.Najprej obrnite na nas, preden se vrnete izdelek, vam bomo ponudili pravi povratni naslov.

Povratne informacije

Zahvaljujemo se vam za nakupovanje na ANEOU Factory Store, naš cilj je, da poskrbite, da ste srečni, ko nakupovanje v naši trgovini.

Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev, vaš komentar je zelo pomembno v naši poslovni uspeh.Prosimo vzemite si trenutek, da nas pusti pozitivne povratne informacije o naših izdelkov in storitev.

Če niste zadovoljni z nakupom, na kakršenkoli način, se najprej obrnite na nas, preden odprete spora,, bomo poskušali naši moči, da reši problem.

Upravlja Napetost 3.7 V
Dimenzije 65*25*15 mm
Material Plastični
barve Modra,Rdeča,Črna,Pisanje,Rumena
Izhodna Moč(w) 0,5 w-3w
Največji Doseg 1,5 km-3km
Walkie Talkie Tip Prenosni
Zmogljivost baterije 700mAh li-ion
Ime izdelka MINI Walkie Talkie
Baterija Kapaciteta(mAh) 700mAh li-ion
Frekvenčni Razpon 400-470MHz
Blagovna Znamka baofeng
Vrsta Dvosmerni Radijski
Is_Display Da,
Številka Modela VV-109
Walkie Talkie Teža 25g
Shranjevanje Kanal 16 Kanalov
Vodotesno / Water-Resistant No
Izhodna Moč 1W

Podobni izdelki