Otroci 1. Rojstni dan Fotografija Ozadje Torto Razbiti Beli Oblaki Foto Rumene Balone Prop Baby Tuš Dekor Photocall Studio

Nov izdelek

€3.24

€5.79

-45%

Oznake:

fonodo razbiti torto, fotografije prop, poceni razbiti torto, tin foto prop, batman razbiti torto, leto fotografija prop, pozimi razbiti torto, decorado razbiti torto, moški foto prop, rekviziti photographie razbiti torto

~Dobrodošli na naši trgovini~ Smo strokovni fotografija ozadje proizvajalca.

Naše predvsem kulise za Novorojenčke, Otroke, Odrasle, Družine, Poroke, Faza, Rojstni dan&Holiday Party, Torto za Hrano in fotografije.

Prizadevamo si zagotoviti najvišjo kakovost, odlične storitve in neverjetno najnižja cena za vas.Če imate kakršna koli vprašanja

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem odgovori, ki ste v 24 urah.

Barva Razlika:

1.Ple ase upoštevajte, da vsak računalnik ima drugačno barvo in nastavitve ločljivosti, tako da barve prikazane na zaslonu, se lahko nekoliko razlikuje od dejanskega .

2.Tiskanje učinek, odvisno od vaših nastavitev.Ne moremo ponuditi vračila ali zamenjave na predmete, ki so rahle barvne različice.

3.Slika prikazuje razliko med spletna stran prikazuje in dejansko kulise, ko je natisnjena.

4. Rahlo kromatične aberacije, to je normalno.Opravili smo naše najboljše, da dajo barvo opis vsakega ozadje.Če ne morete sprejeti, prosimo, nakup previdno.

Package:

Paket pošljite zložiti.Obstajajo lahko nekatere manjše gube, ko dobiš to,ampak to je enostavno odstraniti gubam:

(1)Roll up tesno z valj za 3-4 dni,to bo v redu.

(2)Toploto, ki jo s železa na zadnji element,potem bo spet gladko.Prosim, ne likanje pred ozadje, ali naj ozadju dotik vode, ker da bo uničil ozadju.

Če bi je več,smo tudi ladje, valjani.

Pogosta VPRAŠANJA:

1.Q: Kako prilagoditi ozadje?

A: (1)Če še niste dali naročilo, prosimo pošljite vaše podatki po meri, ki vključuje slike, velikost, barvo in besede.Naši oblikovalci bodo design je za vas.

(2)Če stavite da, in želite prilagoditi ozadje, prosimo, pošljite vaše prilagojene informacije, ki nam po naloži.Če nismo prejeli prilagodite vaš e-poštni 12 ur kasneje, bomo ladja izdelek, ki ste jih naročili.

2.Q: Kako lahko prekličete naročilo?

A: Prosim pišite nam in mi vam lahko pomaga prekličete vaše naročilo v roku 12 ur.Naročila nad 12 ur, so bili izdelani ali dobavljeni in ga ne morete več preklicati.

3.Q:Kako lahko pošiljam datoteke za vas?

A:Prosim, pošljite informacije, ki vključujejo velikost, besede, in visokokakovostno tiskanje datoteke na naš e-pošto: [email protected]

4.Q: Ko package ladje ven?Kako dolgo lahko dostave?

A:paket običajno ladja v roku 2-3 dni.In standerd shippeing storitve, ki se običajno potrebujejo 15-40 dni za dostavo.Če ste potrebovali urgenttly, prosimo, izberite express dostava storitev.

5.Q: ali Bo prišlo tarife?

A:Bomo poskušali naše najboljše, da se zmanjša carinske deklaracije cena za vas.Glede na platformo pravila, morate nositi sami, če tarifni nastaja.

Pozdravljeni, Spoštovani kupec, Če ste zaskrbljeni, da bi Dobili paket, kontaktirajte nas, da izberete hitra dostava.če imate kakršne koli težave se obrnite na nas.Hvala vam za vašo podporo in zaupanje.Smo fotografija ozadje tovarne, Če imate veliko miru, prosimo, obrnite na nas.Mi vam bo dala več popusta, upam, da naše dolgoročno sodelovanje.Dobrodošli na moji trgovini kadarkoli!

Max Širina 300 cm(10 m)
Mogoče oprati Poliester samo
Paket Da,
Velikost customized to any size
Slog Otroci
Vrsta Spray Naslikal
Material Vinyl&Poliester
Številka Modela MEHOFOTO
Značilnosti Ki je lahek, tanek, preprost za izvedbo, trajne in gubam brezplačno.
Uporabite priložnost Stranka Soba Počitnice dekoracijo; Fotografije v Živo, video, youtube ozadju
Po meri Ime, datum, besedilo in lahko tudi po meri in v luči, ki vam zagotavljajo
uporablja prebivalstva Primerno za vse starosti-novorojenčki, otroci, najstniki, odrasli, in stari
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka MOCSICKA

Podobni izdelki