Zgostitev Toplejše Nogavice Električno Ogrevane Nogavice Akumulatorska Baterija Za Ženske, Moške Zimo Na Prostem, Smučanje, Kolesarjenje Šport Ogrevane Nogavice

Nov izdelek

€7.99

€15.07

-47%

Oznake:

ogrevana pulover baterije, ski nogavice, ogrevana tople nogavice, nazivni električni nogavice, nogavica usb, šport ženske, ogrevana baterije ogrevanje nogavice, trek nogavice ženske, fx450, luksuzni ženska oblikovalec čipke nogavice

Funkcija:

1.Električni nogavice, bombaž materiala, dihanje, hitra sušenje, vsestranski zgosti, električnih modulov, ki uporabljajo vitka, nežna.

2.Električno Ogrevane Nogavice Za Kronično Hladne Noge.

3.Neverjetno za preganja, ice ribolov, plezanje, in brandishing priložnostih.Ne omamljanje, ne glede kadar so mokre.

4.Oblazinjen okrepiti zadaj površino in toe, in vgradne segrevanja komponente omogočajo koncentracijo na toplo v prstov na ščit vaše noge od pridobivanje kul.

Specifikacija:

Material: bombaž

Barva:Črna

Ogrevanje območja: toe nazaj

Ogrevanje temperatura: okrog 50℃

Velikost: brezplačno velikost ( naselitve višina: o 24-37 cm/9.45-14.57 palčni, vložki: o 21-30 cm/ 8.27-11.81 palčni) elastični naselitve omogoča, da se raztezajo.

Uporaba:

1.Del 4 AA baterije v dve škatle za baterije, prosimo, uporabite za polnjenje več kot 1500MAH AA Baterije.Ali pa boste morda ugotovili, nogavice, ki ne toplote.

2. Priključite nogavice svečke v škatle za baterije, vklopite (tam je swich na polje baterije), občutek sprednji nart nogavice in v enem v dveh minutah.lahko čutijo, da so za ogrevanje.

3. Svetujemo vam, nositi par tankih stanja znotraj prvič, potem nositi ogrevan zalog zunaj, dal baterije v škatle z baterijami, notranjost v baterije žepi na nogavic.vklopite stikalo za priključitev na nogavice', svečke, in vaše noge bodo počutili toplejše.

Pozor:

Turm off stikalo na škatle za baterije, ko ne uporabljajo ali v primeru previsoke temperature

Pranje:

Bolje je, da ogrevane nogavice so oprati z rokami, ampak polje baterije ne dajo v vodo.

Package seznam:

1 par električnih nogavice

1 par DC 3V baterijo prostor (brez baterij)

Cev Višina Kolena-Visoko
Prst-ločena No
Spol MOŠKI
Šport Tip Kampiranje In Pohodništvo

Podobni izdelki