Navijanje merilnik hitrosti Field 2020

Nov izdelek

€31.72

Oznake:

oscilloscope 1c15, ammolite nakit, lahko merilnik hitrosti, zkm co ltd, kabel vagcom, hitri vlak, skyline v35, asi veter, autocom, jlr mungo

Navijanje merilnik hitrosti Lada Field 4x4 2020 model letu s ploščo naprave nov vzorec.Naprava je zasnovan tako, da poveča število prevoženih kilometrov vrednost v velikih smer.Naše Field 2020 merilnik hitrosti Navijalec poveže OBD 2 diagnostični priključek in ne zahteva poseg v avto napeljave.Za začetek navijanje, preprosto vklopite vžig in vstavite navijanje v diagnostični priključek na avto.Tudi pred navijanje začeti je treba odstraniti varovalko na ABS, beleženje prevoženih kilometrov prišlo istočasno in v armaturni plošči in v krmilna enota motorja.

Kot rezultat, nova število prevoženih kilometrov je dodal, da vse snemanja blokih, kar naredi proces popolnoma traceless in ne vam omogočajo, da ugotovi dejstva, navijanje tudi s pomočjo računalniške diagnostike.

Vse naprave, naše podjetje ponuja neomejeno, I. E. ni nobenih omejitev na število milj se rane.To pomeni, da lahko veter gor nobene vrednosti brez fitingov, da bo naprava blokirana in bo zahtevalo firmware-to ne bo zgodilo.

Obstaja tudi možnost uporabe Field 2020 merilnik hitrosti Navijalec na dveh ali več enakih avtomobilov-zavezujoče za vino koda št.

Garancija za 5-letno merilnik hitrosti z brezplačno zamenjavo v primeru okvare.Pred odpremo, naši strokovnjaki program, nastavitev in preskus pnevmatike Kang analizator za vsako napravo.Lahko se obrnete tudi na našo tehnično podporo, če imate kakršna koli vprašanja med operacijo.Vsi naši stiki bodo navedena v navodilih, priloženih napravi.

Pošiljanje iz Rusije, iz mesta Tver, za poštne odpreme 1. razred.Čas dostave je odvisen od regije ter povprečno od 3 do 7 dni.

Hvala za vaše zanimanje za naše izdelke!Vprašajte vprašanja v sporočila.

Poreklo RU(Izvora)
Element Širina 5inch
Element Teža 0.06kg
Postavka Višina 7cm

Podobni izdelki