Pozimi Topel Veter, Zaslon Na Dotik, Odporen Na Veter. Nepremočljiva Prostem Šport Vožnje Rokavice

Nov izdelek

€5.46

€9.10

-40%

Oznake:

ford stepside postelja, lg k71 mobilni telefon, ford sync2 modul, gia carangi majica, gi ygyptian kartice, ford smax ac gumb, ford smax kolesa, ip65 verandi luči, Dekorativne odbijača

Opis Izdelka:

1.Edinstvena in Praktična zaslon na Dotik Prsta Sposobnost načrtovanja,lahko uporabite rokavice na vse svoje touch screen naprave.Vklenjeni načrtovanja,ki jih lahko enostavno in opravljenih lahko visi na nahrbtnik, da prihranite prostor.

2.Toplo in udobje premije, elastične tkanine, da prostem športne rokavice nič-mucke, zračno propustno vlakno, trajnost, zelo, anti-statični funkcijo in se odlično prilegajo.

3.Ko nosite to zimo na zaslonu na dotik rokavice za kolesarjenje ali iti na delo.To lahko ne le tople roke,vendar jih tudi ni potrebno, da jih vzlet, ko vas sprejema klice, ali igrajo s telefonom.

5.Rokavice je nepremočljiva in windproof, Vendar je nekoliko nepremočljiva, ne more uporabiti za močan dež dni ali popolnoma namoči v vodi.In to toplo športne rokavice se lahko uporablja kot navadne rokavice in primerna za kolesarjenje, tek, golf vožnje plezanje, pohodništvo in šport na prostem v vseh letnih časih.

5.Na hrbtni strani Rokavice ima zadrgo, tako da lahko prilagodite velikosti, primerni za roke udobno.In z anti-slip silikonska na dlani zagotavlja varno drži krmilo bolje tudi v trdi cesti.Najboljša izbira za športe na prostem.

Specifikacije:

Proizvod Velikost: S, M, L, XL

Material: Najlon Tkanine

Barve: Črna

Funkcija: Windproof, Zaslon Na Dotik

Paket Vključuje:

1 Par rokavice motornih koles

Opomba:

(1) Vse slike so strokovno obarvani, vendar zaradi različnih svetlobi in različnih zaslon nastavitve naprave, morda obstajajo nekatera odstopanja med slike, ki ste jih videli in elemente sami.Prosimo za razumevanje.

(2) podatki se meri ročno, in lahko nekatera odstopanja, vendar to ne vpliva na uporabo.

Funkcija Nepremočljiva
Vrsta Polno Prst
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Vožnje Rokavice
Spol Univerzalni
Šport Tip Kolesarjenje
Material Najlon
Postavka Vrsta Rokavice & Palčniki

Podobni izdelki