Prostoročno uporabo Bluetooth Car Kit, Brezžični FM Brezžični Oddajnik za Zvok Prejeli MP3 Predvajalnik z Mini Adapter 3,5 mm

Nov izdelek

€4.59

€5.60

-19%

Oznake:

ukv-oddajnik usb, bluetooth receiv, prostoročno, avdio avto, handfree, avto mp5 predvajalnik, bluetooth, fm oddajnik, bluetooth kit, sprinter vent, m3 predvajalnik, bluetooth, avgust fm sprejemnik

Značilnosti:

1. Naj bo vaš avto AUX Audio sistem, in domači kino AV HiFi surround sistem združljiv z Bluetooth, da bi dobili glasbe iz Bluetooth naprave, kot so iphone, ipad, ipod, HTC, Samsung pametnih telefonov Bluetooth ali osebni RAČUNALNIKI, prenosni računalniki. 2. Preprosto povežite to bluetooth audio sprejemnik za vaš črto ali pomožni vhod na vaši zvočniki, par, ki ga na vašo Bluetooth napravo, in uživajte brezžična glasba. 3. Ali želite bluetooth lahko uporabljate v avtu, v vaš sistem za domači kino, v kuhinji, v kopalnici, v svojo spalnico, itd, to je zelo priročno. 4. Enostavno upravljanje 5. Visoko zmogljiv AMP čip, lahko push slušalke in visoka moč zvočnika, ki se uporablja za vse vrste zvočnikov. 6. Močan bluetooth IC, bolj močnejša združljivosti. 7. Powered by vgrajena polnilna litij baterija preko mini USB , dolg delovni čas in nizko porabo. (Mini USB kabel priložen) 8. Glasbo lahko predvajate prek vaš avtomobilski stereo sistem in sprejemanje telefonskih klicev prek vgrajenega mikrofona.

Specifikacije:

Bluetooth V3+EDR Podpora A2DP V1.2 (vgrajeni Mikrofon) Frekvenca range2.4GHz Powered by USB 5V DC Hitrost Prenosa:3(Mb / S) Vgrajen mikrofon Prenos razdaljah do 10M Način mirovanja za varčevanje z energijo Podpora Bluetooth hands-free funkcija Do 2 ur predvajanja glasbe ali dolgotrajnim Brezžični glasbeni sprejemnik se povezuje z 3,5 mm jack za slušalke Uporabite z začetnega zvočniki, avto,slušalke itd.

Kako uporabljati:

1. Vklop/izklop Vklop: Pritisnite in držite gumb za VKLOP/IZKLOP za 5-7 sekund, dokler ne zaslišite "pripravljen za priklop ali zvok", to bo samodejno povezovanje, ki je bila seznanjena.Vklop / izklop: Pritisnite in držite gumb za VKLOP/IZKLOP za 4-5 sekund, dokler ne zaslišite "Dolgo ali rdeča led". 2. Povežite sprejemnik z zvočniki z 3.5 mm moški moški spojnikom za zvok ali 3.5 mm moški-moški za avdio kabel za povezavo zvočnikov in sprejemnik (če ni zvoka, preverite, ali je bila vstavljena v celoti).

3.Seznanjanje

(1) Zagotovitev, zvočnik je v načinu IZKLOPA. (2) Seznanitev: Pritisnite in držite gumb za VKLOP/IZKLOP za 7 sekund, dokler ne slišite "Pripravljen za priklop ali zvok" (ko držite tipko, dokler ne zaslišite glasovno poročilo "Pripravljen za povezovanje").LED-indikator utripa med rdečo in modro izmenično.Zdaj je pripravljena za parjenje. (3) Vključite vaš mobilni telefon je funkcija bluetooth vključena in iskanje razpoložljivih naprav bluetooth s sklicevanjem na vaš mobilni telefon uporabniški priročnik za podrobnosti. (4) Izberite "BT310REV ali DL-LINK" s seznama. (5) Ko odrezanje je končana, glas poročilo "povezani ali kratek bebe" LED-indikator pa utripa modro izmenično.

Združljiv z:

Za iPhone 3G, 3GS, 4, 4s, 5, 5c in 5s, 6, 6 Plus.Za iPad 1, 2, 3, 4, Zrak, Mini1 in 2 Za Prenosni računalnik in RAČUNALNIK z bluetooth 2.1 in zgoraj Za Samsung, HTC, itd, vse druge Android 2.1 (in več) naprave s tehnologijo bluetooth.Pametni telefon z bluetooth 2.1 & zgoraj

Seznam vsebine:

1 x Bluetooth Glasbeni Sprejemnik 1 x Micro USB, Napajalni Kabel 1 x 3.5 mm Sesalne Vtičnice 1 x Navodila za uporabo

Strani-brezplačni klici, bo vaše vožnje bolj varno in udobno.

Brezžična tehnologija Bluetooth Avto Sprejemnik 4.0 Adapter 3,5 mm Audio Jack Oddajnik Prostoročni Telefonski Klic AUX Glasbeni Sprejemnik za Domači TV MP3 za Prostoročno uporabo Bluetooth Car Kit, Brezžični FM Brezžični Oddajnik za Zvok Prejeli MP3 Predvajalnik z Mini Adapter 3,5 mm

O Nas:

1. Naši izdelki morajo biti strogo testirani, preden je poslano, in izdelkov, ki jih lahko pošlje, da se stranke, potem ko se je izkazalo, da je nepoškodovana.

2. Lahko mix vse elemente, prosto, da se naročite v naši trgovini.

O Prevoza:

1. Če kupca je uspešno plačani, se bomo odloçili hiter in zanesljiv način dostave in poslati paket, v roku 1-3 delovnih dni.

2. Smo odgovoren le za dostavo na naslov, ki je napolnjena v naročilu, prosimo poskrbite, da je vaš naslov za dostavo pravilen.Nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov.

3. Če niste prejeli vaše blago v varstvo kupca obdobju, prosimo, obrnite na nas.Bomo poskušali naše najboljše, da sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je, poskušali naše najboljše, da bi stranke zadovoljne!

4. Uvozne dajatve, davke in dajatve je prišlo v kupca državi, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

Vrnitev & Vračilo:

1. Če obstaja kakršen koli težave z našimi izdelki, imate 7 dni, da nas kontaktirate in 15 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 15 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!

2. Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Povratne informacije:

Zavezali smo se, da spoštujejo najvišje standarde v industriji in si prizadevamo, da bi vse stranke zadovoljne!Vaše pozitivne povratne informacije je najboljša spodbuda za nas.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, vas prosimo, da nas 5-star in fotografiranje delež v povratne informacije stolpec.Če niste zadovoljni s tem nakupom, se obrnite na nas.

Komuniciranje je najboljši način za rešitev problema, namesto, da bi zagotavljal negativne povratne informacije, ali o uvedbi javnega spora.Prosim, ne verjamem, da je v posel, ne glede na to, kaj se dogaja, se bomo potrudili, da uporabnikom zagotavljajo kakovost storitev.

Bluetooth Wight 8g
Postavka Velikost 5.3 cm*2.0 cm*1.1 cm
Funkcija 5 Za Avto Glasbe, Audio
Posebne Funkcije Za Avto Glasbe, Audio
Funkcija 4 Prostoročno Klicanje
Ime Modela Bluetooth Sprejemnik Adapter
Funkcija 3 mp3 predvajalnik
Blagovna Znamka ZQ
Funkcija 2 Brezžična Bluetooth Avto
Postavka Vrsta Avto Bluetooth Kit
Postavka SKU V3+EDR Bluetooth
Hitrost Prenosa 3(Mb / s)
Vrsta Materiala Plastični
Certificiranje CE
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 1 prostoročno
Element Teža 8g

Podobni izdelki