50 W Varno Elektronsko Cigareto Vape Mod Polje Pen E Cig Dim LED Velik Dim Vaporizer Hookah Vaper Mehanske Cigarete

Nov izdelek

€47.74

€53.05

-11%

Oznake:

mod, e hookah, zlato mehanske mod, vape, ženski vape mod, brezplačno vape hookah, mechan mod, polje mod, rob za vgradnjo, cigareta cigaret

Elektronska cigareta znanja

Veliko igralcev ne ve veliko o e-cigarete, povezane znanja.V procesu uporabljate, se bo zaradi nepazljivosti blokirate pri delovanju, in bo prišlo do situacije, kot so uhajanje elektronska cigareta je razpršilo.Kaj je razlitje nafte?Dim olje steče ven na neobičajen način, kot so uhajanje od zunaj steklenih atomizacijo senat, ki je osnova za razpršilo, izven ustnik, in podobno.Za elektronsko cigareto razpršilo puščanja, pozornost je treba nameniti razlogov, še posebej za začetnike igralce, ker velik del puščanja, ki je posledica nepravilne uporabe.

1. Natakanju goriva telefona prehitro ali preveč polno (newbies so najbolj verjetno, da se zavežejo težave)

Nekatere novice prijatelji so rushing za zagon jedra, hitro dodajanje preveč dima olje, tako da atomizacijo jedro je preveč nasičenih ali del dim olje ni bil absorbira atomizacijo jedro in vnesite osnovo, če gorivo je preveč polno, bo prišlo do puščanja.Dogaja.

Rešitev: Poskusite, da ne dodamo preveč pri natakanju goriva telefona!Na splošno lahko ne presega 2/3 rezervoar, dodajte čim manj, dodamo malo manj vsakič, črpanje konec, ne načrt za shranjevanje preveč.To je določeno s strukturo in delovno načelo, razpršilo.Olja v oljni rezervoar prodira v atomizing jedro skozi razpršilo luknjo, in potem atomizing jedro segreje na prepojena dim olje in dim olje, ga segrejemo, da postane dima, ki prihajajo iz cigaret držalo.Če je tega preveč polno, zračnega tlaka v atomizacijo senat je majhna, in količino dima olje prodira v atomizacijo jedro pod vplivom gravitacije je velika, zato je enostaven za tok iz cigaret imetnik ali sesati je v usta.

2, napačen način uporabe

Mnogi prijatelji, ki običajno dihajo v razpršilo, če ga uporabljate.To ni pravilno.

Najprej, strukturo končnega izdelka olje, razpršilo in kapljanja razpršilo ni isto.Piha v končal razpršilo za dolgo časa, lahko povzročijo, da se olje točka olje za cvrtje, da se tok v bazo včasih.Nabrali kondenzata, ki povzročajo razlitje nafte.

Rešitev: ne Poskušajo razstrelili v ustnik.Če menite, da je brenčanje zvok vode, ko kadite elektronsko cigareto, to pomeni, da so kapljice kondenzata na notranji steni dimnih.Ko je cigareta imetnik vrže nekaj kapljic, ga vrgel ven.Da, piha v zraku ne reši problema.

3, razpršilo pečat predpasnik izgubljeno ali poškodovano

Najbolj verjetno, da izgubijo ali prekinil razpršilo med uporabo je tesnilo tesnilo.Če seal ring stopil v stik z spray jedro na dnu je izgubljeno ali poškodovano, lahko pride do puščanja.

Rešitev: Ko odvijte razpršilo za gorivom, ukrepe, ki naj bo luč, poskusi, da ne dotikajte tesnilne gume obroč.Če ste po nesreči, odstranite tesnilo, pazljivo namestite in ga zategnite.Če izgubljeno ali poškodovano, ga zamenjajte razpršilo. (Tesnilni predpasnik na stari razpršilo je mogoče odstraniti za uporabo)

4, razpršilo povezavo niti ni priviti

V razpršilo natakanju goriva telefona oddelek baterije in post ukvarjajo oddelku so povezani z tesnilnih mas in niti.Če niti niso zaostrili in tesnilnih mas, predpasniki so ne stisnemo, ne tesnjenje učinek bo dosežen, ki izhajajo iz vdor dima olje iz ustnika ali križišču z baterijo palico.

Rešitev: Po nit priviti, nekoliko twist je s primerno silo, dokler je ni mogoče več zajebali.Prepričajte se, da je nit, ki je v celoti priviti.

Silikonsko Ohišje No
Atomizerji Identifikacijsko Funkcijo No
Kratkostična Zaščita Funkcija Da,
Združljiv Model EC231
Je enkratno no
Specifikacija 35*25*120.6 mm
Številka Modela EC231
Blagovna Znamka PES
TCR Prilagoditev Načina No
Zaslon Da,
USB Polnilec Da,
Funkcije Spremljanja Kajenja Število No
Material Kovine
barve Črna, bela, rdeča, modra, srebrna
Firmware Nadgradljiv No
Združljiv Baterije Vgrajeno
Pregrevanje Funkcijo Za Zaščito Da,
Nadzor Temperature No
Vgrajen Ali Zunanji Baterije Vgrajeno
Zmogljivost baterije 2200MAH
Dim olje koncentracija Srednja
Videz Obliko Omaric
Nazivna Zmogljivost 2000mAh
Vrsta Drugi
Nizkonapetostni Alarmno Funkcijo Da,
Razpršilo Model NA-08
Zaporedna Številka MOD501TC

Podobni izdelki