VR Dodatki za Zmanjšanje telesne Teže Glavo z Udobno Nastavljivo Glavo Traku Zamenjava VR Glavo za Oculus Quest 2 Dropship

Nov izdelek

€16.68

€23.17

-29%

Oznake:

i zoom, primeru oculus quest, oculus prizadevanju trak, kirk, noge murano, vive, oculus quest 2 pašček, quest 2, omega watch, FOV

Bullet Točk:

1、Ergonomsko in Udoben: To glavo traku zagotavlja blazino za Oculus Quest 2, in to zunanja oblika ergonomska oblika in dihanje materiala, ki je udoben za nošenje.PU pena je zelo mehka in primerna za obris glave, ki vam bo prinesla bolj udobno igralni čas.

2、Za Različne Glavo Vrste: To glavo trak je prilagodljiv in nastavljiv po posameznih nošenje položaji, zadaj fit kolo zlahka prilagodi tesnost s hitro twist slušalke prilagodite višino.

3、Bilance Tlak: glavo traku tipke za zmanjšanje in uravnotežiti težo pritiska učinkovito.Pomaga uravnotežiti težo vaše VR slušalke na glavo in da se boste počutili bolj udobno.

4、Premium Material: glava trak je narejen iz premium PU usnja in pene, blazine, ki zagotavlja, vedno za čiščenje površine in mehko povezan občutek.Je enostaven za namestitev in odstranjevanje.

5、Najboljšo Storitev: Narejen za Oculus Quest 2 VR slušalke, prilagodljivo oporo podpira glavo, za več, če naletite na kakršne koli težave med namestitvijo, vas prosimo, da se obrnete na nas, mi vam enostavno namestitev video.

Specifikacije:

Ime: Nastavljiva Glavo Trak za Oculus Quest 2

Barva: bela

Material: PU usnja in pene pad + ABS

Velikost: o 5.43*7.08*9.44 palčni

Teža: približno 160 g

Uporablja model: za Oculus Quest 2 VR

Seznam Vsebine:

1*Glavo Trak Set

Opombe:

1. Velikost je ročno meri, in velikost toleranca 1-2 cm in spada v normalnem območju.

2. LR pismo na dnu skupščine zapiralo, ki ga mora ustrezati rack pismo.Če naletite na kakršne koli težave med namestitvijo, vas prosimo, da nas kontaktirate in mi vam enostavno namestitev video.

1) sprejemamo Alipay , Zahodne Unije , TT .Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI .

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU .

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO .NI IZJEM !Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK , po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

type5 Elite Glavo Trak
Številka Modela Glavo Traku Za Oculus Quest 2 VR Slušalke Pribor
Združljiv Model nastavljiv glavo traku za oculus quest 2
3D Očala Tip Rdeče&Modro
Združljivo Napravo Drugo
Vse-v-enem Virtualne Realnosti Očala No
Sanjarstvo Doživetje Čelada
Teža 160g
Velikost 5.43x7.08x9.44inch
Krmilniki No
Certificiranje CE
type4 VR Pribor Za Oculus Quest 2
Blagovna Znamka Rondaful
Type3 quest 2 glavo trak
Type2 oculus quest 2 elite glavo trak
type6 Hitra dostava
Združljiv Blagovne Znamke za Zamenjavo VR Glavo za Oculus Quest 2
1 oculus quest 2 glavo trak
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Drugo
Prikaz Številke Enotni
Tip Senzorja Quest 2 VR Očala Premakljiv Šapelj

Podobni izdelki