OkeyTech za Suzuki 2 Gumb Spremenjenih Ključnih Lupini Flip Zložljiva Auto Avto Primeru Fob Kritje za Suzuki SX4 Swift Nerezane HU133R Rezilo

Nov izdelek

€3.02

€4.31

-30%

Oznake:

grand vitara xl7, za suzuki liana, suzuki swift ključ veliko, suzuki sx4, ključ suzuki, suzuki vitara, spojler swift, prezračevalni suzuki alto, suzuki swift pametni ključ, scross SX4

Tehnični podatki: Tip: Spremenjen Flip Tipko Lupini za Suzuki SX4 Swift Teža: 40g/kos Material: ABS+Kovina Barva:Črna Gumbov: 2 Gumbe, ki Transponder Čip: Brez Elektronskih Plošč: Ni Baterija: Št.

Uporaba: Za Suzuki Swift in druge modele, kar je enako kot naša slika!

Lastnosti: 100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti!Najboljša zamenjava za zdrobljen ali obrabljena tipke ali tipke super za dodatno tipko.Ključ primeru in tipko rezilo samo.Ne elektronski notranji.Dobili rezilo zmanjšal za lokalno locksmith/prodajalca.Samo zmanjšanje tipko rezilo,sprejme notranji elektronike(vključujejo immobilizer/transponder čip) iz prvotne oddaljene in jih postavite na naših ključnih lupine,potem ste pripravljeni!Ni potrebno nobenih programov.Obvestilo:

1.Postavka je samo prazno tipko lupini, ki je brez PCB board baterija v notranjosti.

2.Vse fotografije so resnično fotografije, ki se posnamejo sami.Prosimo, preverite vaš ključ lupini, se prepričajte, da je isto kot naš izdelek.

3. Tipko rezilo je nerezane rezilo, lahko greš na lokalnem locksmith trgovini cut.Nato vzemite si elektronskih plošč in čip in baterije iz svoje izvirne ključ in ga v naših ključnih lupino, nato pa jih lahko uporabite.

1x Tipko Lupini

1.- Eno leto garancije.

2.- Če je predmet, ki je v okvari po prejemu, lahko povpraševanje za izmenjavo novo v roku 7 dni od datuma prejema (Kupec mora vrniti vse originalni in nepoškodovani postavk ponovno saleable pogoj).

3.- Dobavljamo brezplačno popravilo storitev v roku enega leta od nakupa.Za prvi mesec, bomo plačali na en način ladijskega stroškov( pri nas na vašo lokacijo); Po 1 mesecu od nakupa, ime kupca je potrebno plačati na dva načina ladijskega stroškov.

4.- Ko smo dobili vrnjene artikle, bomo poslali nadomesti tiste nazaj asap.

5.- Naša garancija ne velja za vse izdelke, ki so fizično poškodovan ali v okviru zn-normalnih obratovalnih pogojih, zaradi zlorabe ali nepravilne namestitve na dele.

1.- Vaše povratne informacije so zelo pomembne za naš razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije, da nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Najlepša hvala za vaš čas.

2.- Mi bo ostalo enako povratne informacije, da ste po svoje pozitivne povratne informacije.

3.- Obrnite se na nas, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije,,, bomo poskušali naši moči, da reši težave.

Drugi Del Število Spremenjeno Flip Tipko Lupini za Suzuki SX4 Swift
Država/Regija Avto Proizvodnji Kitajska
Velikost Original Car Key Size
Vrsta Spremenjeno Flip Tipko Lupini za Suzuki SX4 Swift
Gumbi 2 Gumbi
Prilagajanje Da,
Vrsta Materiala Plastični In Kovinski
Paket Mehurček Vrečko
Proizvajalec Številka Dela Ključ Lupini Za Suzuki
barve črna
čas poštnine 1-3 dni
logotip NO
stanje 100% popolnoma nova in visoke kakovosti
Teža 40g/pcs
R/C Funkcija brez
Izmenjave Številka Dela SU-MS01
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka OkeyTech
rezilo Nerezane Rezilo

Podobni izdelki