MJX Hroščev, 5W B5W GPS Brushless RC Quadcopter z 5G 4K Wifi FPV Kamero HD Auto Vrniti Vs Hubsan H501S Strokovno Brnenje

Nov izdelek

€180.70

€258.15

-31%

Oznake:

luči fimi x8 se, fotoaparat brezpilotna letala, brushless brnenje motorja, rc tovornjak, brnenje hubsan, quadcopt, brnenje evo 2, podpora brushless, brnenje s 4k kamere in gps, brnenje quadrocopter

MJX Hroščev, 5W 4K 5G Wifi FPV Kamero, GPS Brnenje RC Helikopter Višina Držite RC Brnenje Selfie Quadcopter

Značilnosti: Brushless Motor: Opremljen z MT2204 1500KV BRUSHLESS MOTOR, zagotoviti nizko trenje med delovanjem motorja in zmanjša proizvodnjo toplote. 2,4 GHZ dvosmerno Komunikacijo: Nova generacija dvosmerni 2,4 GHZ daljinski upravljalnik za izboljšanje nadzor razdalje od oddajnika do 200-300 metrov za ultimate, ki plujejo pod izkušnje.Visoka Zmogljivost Baterije: Letenje do približno 20 minut z enim polnjenjem, s priloženim 2420 mAh baterija. 6-axis gyro letenje sistem omogoča bolj občutljivih žiro\ \ 's regulacijo, bolj stabilen in prilagodljiv let.S privlačnimi brezglavi način, popolnoma reševanje pilota izgube-od-usmerjenost težave.GPS določanje položaja in višine imajo funkcijo ponujajo brezskrbno stabilen let.Ena ključnih vzleta/pristanka omogoča delovanje bolj priročno, in je zelo primerna za začetnike delovanje.S točko obresti funkcijo, vaše letalo bo nenehno krog v smeri urinega kazalca okoli trenutne točke.Ko z Menoj funkcijo, letalo\ \ 's fotoaparatom, bo za zaklepanje na vašo mobilno telefonsko, vas sledenje samodejno in ujeti svoje gibanje z določene višine.Super svetla LED luči pomoči v usmerjenosti in se dela lepo, za nočno letenje.Ena tipka, gumb vrnitev bo guild letala letijo nazaj na začetni točki.Tehnični podatki: Znamka: MJX Model: Hroščev, 5W ime izdelka: RC Quadcopter Barva: Črna Medosno razdaljo: 250mm Motor: 2204 1500KV brushless motor Kamera: 4K 5G WIFI Kamera Funkcije: Gor/dol, levo/desno, naprej in nazaj, sideward let, brez glav način, se višina pridržite, GPS, Wifi FPV, z eno tipko return, eden ključnih vzlet/pristanek, Sledite Mi Vgrajen gyro: 6 Os žiro Daljinski upravljalnik: 2,4 GHz Način 2 Kanala: 4 kanalov Daljinski nadzor razdalje: 600m Max.Hitrost: 60km/h Kamera, Wifi prenos na daljavo: 200-350m Oddajnik moč: 4 * AA baterije (niso vključene) Baterija za quadcopter: 7.6 V 2420 mAh Li-po baterije Maksimalni čas letenja: O 20mins čas Polnjenja: Približno 180mins Teža: 397g Dimenzije: 330 * 330 * 95mm Package Informacije: Paket velikost: 30.5*12*30.8 CM teža embalaže: 1085g Obvestilo: Ta izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 14 let.Prosimo, preberite uvod premislite, preden začnete delovati.Package Seznam: 1 * MJX Hroščev, 5W RC Quadcopter 1 * 4K 5G Fotoaparata 1 * 7.6 V 2420mAh Li-po Baterije 1 * Oddajnik (način 2) 2 * Par Rezervni Propeler 1 * Kamera Mount 1 * Izvijač Orodje set 1 * USB Plug in Bilance Polnilnik 1 * Nalepke 1 * Uporabniški Priročnik

O Pošiljki:

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.če ne,prosimo, cantact nas.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Dont\ \ 't open spora pred cantact nas .Vse težave je mogoče rešiti z bolniki.potrudili se bomo, da bi to rešili!Vrnitev & Vračilo:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.O Jamstva:

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Pk-termeptuj.si!O Povratnih Informacij:

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

'

Svečke Tip USB Vtičnice
Vrsta HELIKOPTER
Način Krmilnika MODE2
Značilnosti Daljinsko Upravljanje
Nadzor Kanalov 4 Kanali
Motor brushless motor
Blagovna Znamka Teeggi
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje 3C
Polnjenje Napetost 7.6 V 2420mah baterije
Daljinsko Razdalja približno 600m
Čas Letenja O 20mins
Številka Modela Bugs 5 W
Daljinsko Upravljanje Da,
Črtna koda No
Garancija Mesec
Vir Napajanja električni
Krmilnik Baterije 4 * AA baterije (niso vključene)
Fotografiranje Iz Zraka No
Dimenzije 330 * 330 * 95mm
Paket Vključuje Fotoaparat
Opozorilo Preberite Priročnik Za Skrbno
Čas Polnjenja O 180mins
3C Vrsta
Starostni Razpon > 14 let
Članice Zbora Ready-to-Go
Material Plastični

Podobni izdelki