Močan Rabbit Vibratorji Sex Igrače za Ženske Stimulacijo Ščegetavčka Orgazem G-spot Velik Dildo z vibriranjem Pari Masturbator Sex Shop

Nov izdelek

€14.17

€24.85

-43%

Oznake:

zajec igrača, besen rabbit vibrator, rudnik seks igrače, analni vibrat, seks vibrat, seks igrače, bdsm igrač, super silikonski vibrator, vibrat, didlo za ženske

Močan Rabbit Vibratorji Sex Igrače za Ženske Stimulacijo Ščegetavčka Orgazem G-spot Velik Dildo z vibriranjem Pari Masturbator Sex Shop

Opis izdelka:

1. Način:7modes 2. Polnjenje: USB chargig 3. Šum: manj kot 50 4. Nepremočljiva: IPX7 nepremočljiva 5. Čiščenje: Po uporabi vibratorja je treba čistiti v najkrajšem možnem času.Toplo vodo in milo se lahko uporablja za čiščenje.

Kako uporabljati:

Korak 1: Dolgo gumb 3-5 sekund stikalo gumb, da odprete izdelek Korak 2: Kratko pritisnite vibracije, ki spremeni način, Vsebina Paketa: USB kabel za polnjenje X1 (brez adapterja) Vibrator X1

Toplo Nasveti:

1. Izdelek ne sme biti potopljen v vodi dolgo časa za čiščenje 2. Shranjujte v hladnem, prezračevanem, suhem mestu. 3. Lahko se uporablja z maziva 4. Če naletite na kakršne koli težave, se obrnite na nas pred komentarjev.Opomba: zavezani Smo k varovanju vaše zasebnosti.Ni občutljiva besede, ki so prikazani na embalaži.

Funkcija

Obstajajo postavljeno vzorcev na dildo del,ki bo še okrepil stimulacije.Na drugi strani pa je usb za polnjenje,ki je bolj priročen za uporabo.To srčkan zajec je zelo preprost za uporabo in nadzor.Narejen je iz mehkega silikona in je ergonomsko oblikovana,medtem ko par zajček ušesa sit v najboljšem položaju, da bi spodbudila vaš klitoris z scintillating vibracije.dvojno stimulacije,rabbit vibrator lahko povzroči mešani orgazem, ki se hitro!

s 7 načinov vibracij,3 različne hitrosti.konča se lahko prilagodi samodejno,customed storitve na dosegu roke.In več funkcij in hitrosti bo večji užitek ravni.

Varen in Enostaven za Čiščenje, Osebno palico massager je izdelan iz medicinskega silikona, varen, prijazen do kože, gladka in mehka, da varujejo vaše zdravje.Splošni nepremočljiva design massager omogoča enostavno čiščenje.

Nepremočljiv & Šepet Tiho: Ta izdelek je visoko odporna na vodo in dobro proti koroziji lastnine, in je močan, vendar zelo tihi motor, ne skrbi moti druge, samo uživajte.

USB Polnilne: Ta izdelek se lahko enostavno in udobno zaračuna kabel za polnjenje

Fizično zaslon

Funkcija 1 Vagine, G spot klitoris stimulator
funkcija 3 Telo Massager
funkcija 6 močan rabbit vibrator
Blagovna Znamka Xadut
Nespodobno Sliko No
Vrsta G-Spot
Material Silikonski
Nepremočljiva Življenje nepremočljiva
Funkcija 4 Ženskega Klitorisa Dildo Vibratorji
Funkcija 2 simulacija dildo z vibriranjem
Blago Certifikat Kakovosti 3C
Številka Modela ZD025
Charing Polnjenje prek kabla USB
funkcija 5 ženskega klitorisa vibrator
Hrup Manj kot 50 dB
funkcija 8 Sex Igrača za Ženske
Spolnost No
Postavka Vrsta Vibratorji
Embalaža Diskretno Pakiranje
Velikost Sex Toys For Women
funkcije 7 Vibrator ženski
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki