Otrok pantyhose dekle nogavice bombaž toplo mehko hlačne nogavice za deklice baby nogavice candy barve pomladi jeseni mode 2020 Nova

Nov izdelek

€3.47

€4.97

-31%

Oznake:

toplo prugasta nogavice, pantihose, baby pantyhose, črna pantyhose, nogavice seks toplo, vroče pantyhose, otrok pantyhose, hlačne nogavice brez prsti, mens tople hlačne nogavice, cev hlačne

Desctiption

Ime: Otroci tesen Barva: kot slika Glavni Material: Mešanica Bombaža Spol: unisex Obleko Sezone: Pomlad/Jesen/Zima Obleko starost: 0-6 let Obleko Višina: 66-120 CM Predmet Vsebina: 1 P X Otroci tesen Embalaža: opp - Ročno merjenje, 1-3cm napaka je v mejah normale. - Zaradi različnih osvetlitev in prikaz, je rahlo barvno razliko, to ni kakovost problem, upam, da si undersand.

Slike

Garancija

- Kakšne težave, vas prosimo, kontaktirajte nas na prvem mestu.Pls NE pusti negativne povratne informacije neposredno. - Obljubljamo svoj denar nazaj, če je predmet, ki ste ga prejeli ni, kot je opisano, ali če je vaš element, ki ni dostavljena v Varstvo Kupca obdobju. - Lahko dobiti vračilo v 15 dneh po zahtevek proces konča. -Ta garancija je dodatek in ne omejuje vaše zakonske pravice potrošnikov, kot jih odobri vse obvezne zakonov in drugih predpisov, ki veljajo v vaši državi prebivališča.

Trgovina & Drop Shipping

- Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil. - Na debelo, vam bomo ponudili popust, če se obrnete na nas, preden plačilo. - Za padec ladijskega prometa, mi lahko pošljete blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo nobenih informacij o nas.

O Ladijski

[Čas Dostave] smo običajno ladja v vrstnem redu, v 2-4 delovnih dneh po plačilo potrjen. [O Carinskih Dajatev] V obravnavo naših kupcev koristi, Smo prisiljeni, da ladja vaše naročilo za redne pošte.Prosimo za razumevanje, vendar pa carine je izven našega nadzora, ne moremo jamčiti, št davek, pristojbino, in ne prevzemajo nobene davčne pristojbine.Opomba: - Če izberete brezplačno dostavo možnost, vaš paket bo dostavijo neposredno začetni le enkrat ali ga bodo poslali na vaš lokalni pošti. - Če se odločite express ladijskega prometa, prosimo, ne pozabite, da zapustijo svojo kontaktno številko, to je nujno potrebno za express dostava.

barve Bela/roza/siva/črna/vijolična/bež
Poreklo CN(Izvora)
Spol Unisex
Vzorec Tipa Trdna
Starost 0-6 Let
Številka Modela 20SL0752
Material Bombaž
Blagovna Znamka Buddinfant
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Sezona pomlad/jesen/zima

Podobni izdelki