JIAX Oxygen Senzor M18*1.5 Kisika O2 Senzor za 90 Stopinj pod Kotom Extender Distančnik Izpušnih Razširitev Extender

Nov izdelek

€4.38

Oznake:

24 zob, kota vladar, o2 senzor distančnik, oxygen senzor distančnik, baterija m18 milwaukee, vodja o2, ura priključite na telefon, o2 senzor, o2 distančnik, izpušnih plinov senzor

JIAX Oxygen Senzor M18*1.5 Kisika O2 Senzor za 90 Stopinj pod Kotom Extender Distančnik Izpušnih Podaljšanje Polnilnih Značilnosti :

UNIVERZALNI USTREZA VSEM STANDARDOM KISIKA SENZORJI - Večina sodobnih vozilih, ki so opremljena z M18x1.5 mm navojni kisika senzorji.To distančnik kit funkcije M18x1.5 mm, navoj omogoča, da vijak vaš kisika senzor v distančnik in potem distančnik v izpušnih plinov.

90 STOPINJ NAČRTA ZA CARINJENJE - Z a tesen 90-stopinjski design in modularnih fitingov to kisika distančnik se lahko namesti na območjih z omejenimi soba, ki bo poškoduje vaš oxygen senzor.

RAZLIČNE KONFIGURACIJE - Ta oxygen senzor distančnik kit funkcije glavni 90-stopinjski oddelek plus 3 različnih adapterjev, ki vam omogoča, da nastavite dolžino oxygen senzor distančnik tudi strani, ki vijaki v izpušnih plinov, kot tudi strani, da oxygen senzor vijaki v.Naravnost bolt-on, ni potrebna sprememba

TOGA JEKLENA KONSTRUKCIJA Izdelana z blagim jekla, da se prepreči pokanje in prekomerno toploto širitev.Po izdelani so prevlečeni v trajno korozijsko odporne pločevine in polirani, da ogledalo konča.Specifikacije:

100% Čisto Nov, Nikoli ni Bila preizkušena ali je Nameščen

Nit: M18 X 1,5

Materiali: Jekla in Kromiranega

Velikost: Kot slike prikazane.

Dostava Podrobno 1.Prosimo, potrdite svojo Naslov previdno, ko vam bo naročilo,vam bomo poslali izdelke, da ga na enkrat po tem, ko plačila ni prejela. 2.Izdelki so poslane iz Kitajske z letalom;doseči večini držav within15-30 delovnih dni.

3.Pišite nam, če ne prejmete izdelkov v 45 dneh,in vas prosimo, da nas 3 delovnih dni za preverjanje nedostavljeno paket in razlog,Če je to naš problem,bomo povračilo denarja za vas.Plačilo 1.Sprejemamo alipay,paypal,western union,TT tukaj. 2.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI 3.Prosimo, poskrbite, da preberete celoten descriptiom in se strinjate s transakcijo pred nakupom.Povratne informacije 1.Zanašamo se na naš ugled in zadovoljstvo za uspeh,zato je vaše mnenje je zelo pomembno za nas,prosim, pustite dobre povratne informacije, da nas, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev. 2.Nam je mar za naše cenjene stranke,in vedno se bomo potrudili, da vam pomagamo. 3.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave,smo razumeli, koncertov in frustracij vaše morda,in bomo potrudili, da reševanje težav. 4.Prosim email nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje vseh sporov, na mestu,pomagali vam bomo rešiti težavo.

Ločljivost Dobro
Linearni Dobro
Merilno Območje Dobro
Ponovljivost Dobro
Tip Senzorja Magnetno Indukcijo
Vrsta Brez Ogrevanja Vrsta
Histerezo Dobro
Občutljivost Dobro
Blagovna Znamka JIAX

Podobni izdelki