YEODA Vrhunske Kakovosti Vroče Polirnice Penasto Gobo Poliranje Cone Oblikovan v Kožo Blazine Za Avto Pesto Kolesa Orodje Avto Čiščenje

Nov izdelek

€4.14

Oznake:

čiščenje kolesa, čopič pnevmatike, popravilo pnevmatike orodje, membrana pene, pnevmatski popravila, čopič avto, avto popravila posebno orodje, popravilo kolesa, popravilo pnevmatike, poljski pnevmatike

22128977179285441 Vroče Prodaje Izdelka US $ 1.80 /kos US $ 9.90 /set US $ 22.65 /set US $ 7.27 /set US $ 7.89 /set US $ 7.00 /kos US $ 4.20 /set US $ 13.46 /set US $ 3.11 /set US $ 11.80 /kos US $ 7.20 /set US $ 4.57 /set

YEODA Vrhunske Kakovosti Vroče Polirnice Penasto Gobo Poliranje Cone Oblikovan v Kožo Blazine Za Avto Pesto Kolesa Orodje Avto Čiščenje

Značilnosti:

Velja za avtomobilska kolesa poliranje.

Edinstven konično obliko super za kolesa, blatniki, odbijači in drugih težko dostopnih delih.

Lahko se uporablja večkrat po čiščenju, je, trpežne za dolgotrajno uporabo.

Obrnite moč vrtanje v vsestranski poliranje orodje za avtomobile, plovila in motorna kolesa.

Cone design, enostaven na neravne površine poliranje kolo.

Specifikacije:

Material: Goba & plastike

Velikost: kot je prikazano na sliki

Vsebina Paketa:

1PC x Avtomobilske Cone Poliranje Pene Ploščica(Rumena )

1PC x Avtomobilske Cone Poliranje Pene Pad(oranžna)

1PC x Avtomobilske Cone Poliranje Pene Pad(modra)

1PC x Avtomobilske Cone Poliranje Pene Pad(Jujube rdeča)

4PC x Avtomobilske Cone Poliranje Pene Ploščica(Rumena/ oranžna/ modra/ Jujube rdeča)

Opombe:

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

Gobo kolo samo

1)Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo.Bodite pozorni, prosimo, ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za morebitne carinske zamude ali davka.

2)O Declearation Vrednost.Element vrednosti nad 10 USD, bomo pokazali v USD 10 v paket.Kakršno koli posebno zahtevo o decleration vrednost, vas prosimo, da nas obvestite.

3)Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato poskrbite, da je pravilno.

4)Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da potrdite svojo prednost pošiljke način.Običajno to traja 20-60 delovnih dni za prihod po Pošti registriranih Air Mail, in traja 3-10 delovnih dni, ki jih Express.

5)Večina številko za sledenje, boste lahko spremljali v www.17track.net.

Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku trideset dni, se, prosimo, obrnite na nas in potem bom lažje spremljanje to.

1.Če ste nezadovoljni z nakupom iz kakršnih koli razlogov, enostavno vrnite zn-odprli v 30 dneh od prejema in povrnili vam bomo celotni znesek.

2.Napovedi so na voljo le, če je predmet, ki se vrne k nam v svoji unworn, prvotno stanje z nalepko popolnoma nedotaknjena.Kupci, ki so odgovorni za plačilo lastne povratno poštnino pristojbine.

3.Izmenjave bomo poslali, ko so kupci plačali ponovno ladijskega stroškov.

4.Prosimo, da bi vsi kupci postavite majhno opomba s svojimi vrne element z navedbo njihovih številko naročila, ime, priimek in naslov.

5.Obvestilo bo poslano na vas, ko so vaše vrnjeno blago prejel in še enkrat vašem povračilu/izmenjava je bila predelana.

6.Zgoraj navedeni pogoji ne veljajo za napačno/nepravilna postavke poslali ven.V redkih dogodek, to bi se moralo zgoditi, vsi stroški se krijejo iz sebe in izmenjave bomo poslali takoj, pod pogojem, kupci pišite nam vnaprej.

Spoštovani kupec,prosimo, vzemite minuto za branje spodaj.

1)Vaše mnenje je zelo pomembno za nas, si vzemite nekaj sekund, da pustite veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, najlepša hvala !!

2)vedno ponudimo najboljše storitve za vas

1)Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate!Hvala !

2)ne Bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem možnem času.vendar prosimo, dovolite zakasnitev odziva za neposlovne čas.bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki jih morda imate, zato vas prosimo, da stik z mano.

Hvala za vašo podporo !

1.Kako sledenje blaga, ki jih na Kitajskem Post?

Sledenje Link:www.17track.com

2.Vaša cena je po meri vključujejo davek?

Žal daer,naša cena ni po meri vključujejo davka boste morali plačati po meri davka je odvisna od različnih državah.

3.Če mi ni všeč blaga,lahko jaz vrniti?

Oprosti dragi,ne moremo sprejeti vrniti, razen kakovost izdelka problem ali napačno, dobavljeno.

4.Lahko bi male vrednosti, če je ladja blaga?

Prepričajte se,prosim, pustite sporočilo, ko ste, da bi.

5.Kako v stik z nami?

Pustite sporočilo na mail.

Zdaj, če kupite naše izdelke, da nam 5 zvezdic povratne informacije in jih delite vaše socialne mreže sit, kot so facebook, twitter, VK, instagram, Youtube in podobno.Pošiljanje screenshot, da nas boste dobili $1 kupon.

Srečno Nakupovanje na spletu !

Gobice, Krpe & Ščetke rumena/modra/oranžna/Jujube rdeča
Goba Avtomobilske Cone Poliranje Pene Pad
Številka Modela YTU4
DIY Dobave Kovinarstvo
Vrsta Brušenje Goba

Podobni izdelki