DAVYDAISY Moških Kariran Srajce Pomlad Socialne Obleko Slim Fit Zavoj Navzdol Ovratnik blagovne Znamke Formalnih Poslovnih Majice z Dolgimi Rokavi Camisas DS-035

Nov izdelek

€8.28

€15.62

-47%

Oznake:

modra majica moški, Moška obleka, kariran rokavi ženske, blagovne znamke obleka ženska 2020, človek vojaško srajco, avto tshirt, bluze, srajce fe dolg rokav, zobni popravila, peplum majica, hawaiian majica

* Smo, merjena z rokami, prosimo, dovolite 1-2 cm napak.

* Naše Velikost Azijskih Velikosti, je lahko 1-2, manjšo od Evrope in ZDA velikosti, vam predlagamo, da izberete 2 večji velikosti, kot je običajno, in če imate občutek, zmedeni o tem, ne oklevajte, da nas kontaktirate, ne bomo vam zanesljiv nasvet.

Velikost Recommedation (Samo Za Referenco)

1. Naša velikost Azijskih Velikosti , je lahko 1-2, manjšo od Evrope in ZDA velikosti. 2. Smo merjena z rokami, prosimo, dovolite 1-3cm napake . 3. Celotno vračilo če izdelek ni prejel v 60 dneh, Braziliji, je 90 dni . 4. Prosim, ne odprete spora v 60 dneh.Če dostave zaščita teče ven, prosim, povejte nam, da se podaljša čas dostave . 5. Prevozni stroški samo transportni Stroški, ki niso vključeni v katero koli uvoznih davkov.Kupec je odgovoren za davke, zavarovanja in dajatev, ki jih zaračunavajo svoje države. 6. Med vikend in praznik, ne bomo ladjo .Prosimo, da mora brati zgoraj navedenih pogojev, preden jih kupite.Bomo upoštevanju, kot ste sprejeli zgoraj navedenih pogojev, če ste jih naročili.Hvala za razumevanje in upam, da boste imeli dobro ostati v naši trgovini.

1. Priprava Čas: potrebujemo 3-7 delovnih dni za pripravo vaše naročilo zaradi naših številnih naročil vsak dan.Prosimo za razumevanje. 2. Poskrbite, da boste poslali pravilen naslov za dostavo, telefonska številka, poštno kodo.Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni le, če je naslov za dostavo, ki jih ti.

Spol MOŠKI
vzorec Kariran
Tkanine bombaž & poliester
Slog Obleko Srajco
Blagovna Znamka DAVYDAISY
Rokav Slog Redni
Postavka Vrsta Majice
Vzorec Tipa Kariran
Velikost Asian Size, M/L/XL/XXL/XXXL/4XL/5XL
barve Bela/Rdeča/Modra/Siva/Kaki
Fit Ustreza manjši kot ponavadi. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti info
Številka Modela DS-035
Ovratnik Zavoj navzdol Ovratnik
Majica Tip Moški Obleko Srajco
Zapiranje Tip Beloprsi Singl
Material Poliester
Tip Majice Dress Majice
Rokav Dolžina(cm) Polno
Vrsta Tkanine Broadcloth

Podobni izdelki