Wasp Past za Lov Ose, Ose, Rumena Jopiči, Komarji, Muhe in Mrčes - Sončne Wasp Morilec z UV LED Luči

Nov izdelek

€7.92

€12.01

-35%

Oznake:

komar sončne, fant led jakna, komar uv, proti proti komarjem, fli past, ptica past, vrečko usb, folije napkin, filtra za gorivo, topila past, anti letenje fan

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

Učinkovito in trajno: dvostavnega wasp pasti imajo večje možnosti, večje žuželke.Ti so ujeti v pasti za mrčes in lahko zadušila v vode ali suho za dolgo časa.Poleg tega, ta ner insekticid je izdelan iz visoko kakovostne plastike in se lahko uporablja za več let.

Enostaven za uporabo: Wasp past je preprosto in hitro rešitev za nadležne ose.V bistvu, dodamo malo vode, sladkorja ali medu v past, nato pa ga obesite v prostor, kjer je več žuželk. .

Sončne celice in modro LED svetlobo: S pomočjo sončne celice, na prostem bumbar past stroški čez dan in gladko ponoči.Poleg tega, modra ultravijolično svetlobo samodejno oddajajo toplo luč v temi, da ulov, ki plujejo pod žuželke.

Non-toksične visoko kakovostnih materialov: wasp past je izdelana iz trpežne plastike ali nerjavečega jekla, ki je rje in odporna proti vročini.Poleg tega so zunanji wasp past ni enostavno, da sodijo off, ampak tudi primerna je za vse vrste vremena, kot so dež, veter, megla...

Ime: Sončne Čebel Wasp Catcher

Baterija: 40mah gumb baterija

S solarno polnjenje funkcija

Navodila:

1. Vklopite stikalo, ki se vklopi samodejno lučka LED privabiti čebele, ko je svetloba šibka.

2. Medu, pivo, voda in druge vabe lahko postavite v skodelico telo za boljši učinek.

Nasveti:

1. Ne stresajte ali udarec nasilno pri premikanju naprave, da se izognete izpadel notranji deli.

2. Ne uporabljajte kladiva in druge trde predmete, pri namestitvi opreme.

3. Naprava je vodotesna, vendar to ne more biti potopljen v vodi dolgo časa.

barva:Oranžna

Material:ABS

velikost:9.2x9.2x11.8 cm

Vsebina Paketa:

1 x Wasp past

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dragi prijatelji,hvala vam za izbiro naših izdelkov

Če ste naročilo prekliče ali drugih razlogov,, vse vračila, bo treba nazaj v vaš račun v roku 7 -10 dni po Pk-termeptuj.si.

O Ladijski

Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

★ Če ste iz Rusije, Prosim, pustite vaše polno ime in desno telefonsko številko.To je zelo pomembno!!!

Dropship in Distribucija

Na debelo, vam bomo ponudili popust, če se obrnete na nas, preden vi za plačilo.

Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo nobenih informacij o nas.

O povratne informacije

★ Vse povratne informacije od vas bo zelo cenjeno.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če ste zadovoljni z našimi izdelki, Če ste zadovoljni z našimi izdelki, iskreno upam, da nam lahko 5 zvezdic.

Številka Modela wasp past
Vrsta Škodljivcev Hornets
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki