2 Slogi 720° Stopnja Vrtljivi Korito Pipo Prilagoditev Pipo Za Vodo Kopalnica Pipo Extender Dom, Kuhinjo, Kopalnico Dodatki

Nov izdelek

€4.97

€6.80

-27%

Oznake:

za dom, pipa filter splash, kuhinjska pipa, pipa trak, korito pipo, korito, strešnik, korito trak, robinet salle de bain, tapnite kuhinja

Opis:

Vrtenje odvod vode 720°, je bolj priročno, da umijte obraz in grgranje!

Dve vrsti vode vtičnico vrtljiva stikala, s kisikom obogatena pena, splash-proof vode, štiri-slojna čista filter, da odstranite nečistoče in dvojna tesnila, da se prepreči kapljanje.

Glavne Značilnosti

Industrijske Kakovosti Za Komercialne Dajatve:Trmast Baker, ABSbody za dodatno trpežnost in dolgo življenjsko dobo.Ta postavka vključuje tudi okrepljeno dvojno O-tesnilo ventili, ki zagotavljajo, da vse pušča so onemogočeni.

Varne in Uporabniku Prijazna:Splash filter pipo uvaja zraka v vodo tok za proizvodnjo večje in bolj beli potok, ki je MEHKO NA DOTIK, in NON-BRIZGANJEM.Ta izdelek je zagotovljeno, da bodo vaši kupci ali zaposleni zadovoljni.Primerno za restavracije, pralnica & dvorišču.

Več Velikostih & Vrst:ponujamo različne sloge, ki ustreza vašemu raznolike potrebe.Poleg različnih žlebu reach za pipe, nudimo tudi različne modele za pipo telo in ročaj.Preverite naše strani izdelka!Boste našli enega, ki ustreza vašim potrebam najboljše.

Specifikacije:

Materiali :Baker, ABS

Teža z Embalažo: 108G

Velikost izdelka(L x W x H) : 15 × 8 × 5 cm / 5.9 × 3.1 × 2inches

Paket Je Vključeno:

1*Pipa

Izdelek Filter pipa
Paket Vključuje 1x Pipo Extender
Pošiljko Hitra dostava
Park Dovolj
Poreklo CN(Izvora)
Ime Pipa Polnili
Teža z embalažo 108g
Material baker, ABS
Značilnosti Okolje
Podpora Dropshipping/trgovina
Postavka Univerzalni Splash Filter Pipa
velikost izdelka 15 x 8 x 5 cm

Podobni izdelki