Velikosti po meri Christian Slike Okno film Vrata nalepke, Stenske nalepke za Steklo dekor cerkev Jezusa samolepilne Obarvajo Motno

Nov izdelek

€13.88

€14.92

-7%

Oznake:

kitajski okno, avto papirja, vrt vložek, film statična okna, bleščice toplote vinyl, die cut okno, aluminij bat, rose vitraž okna film, cerkev okno, film okno

Opomba:Izdelki, ki se lahko kažejo različne barve z drugačno svetlobo in različne graphoscope,na primer,s svetlo svetlobo, barvo, bo lažji,medtem ko s temnejšimi svetlobe, barva bo treba globlje.

*Velikost Po Meri:

1.Velikost:Mi lahko kar koli velikost, ki jo potrebujete, se obrnite na nas za sporočilo ali storitev na črto pred naročilom. 2.Minimalno Naročilo : 0.2 kvadratnih metrov, 3.Cena:USD, 40 na kvadratni meter 4.Čas dostave : To bo 4-6 dni za proizvodnjo film, vljudno prosim opomba.Opomba: standardna dostava ne bo sprejel paket več kot 90 cm,ko širino in dolžino meri film tako presega 90 cm,ena pot, naš oblikovalec bo cut vzorec v več kosov.Drug način, da bomo lahko to ladjo, ki jih express, in morate plačati za express, ladijski promet pristojbina.Preverili bomo, in vas o stroških, da ga potrdite.Meri, da ne more biti prekliče ali spremeni, vas prosimo, lahko razumeli.

Obstajajo 3 vrste gradiva, ki ga lahko izbira:

1,samolepilne(z lepilom),Motno,zadnji tleh je bela,vendar ne motne.Javnosti ni mogel videti od zunaj,in svetlobe, ne more prenesti, čeprav. 2,samolepilne(z lepilom),Prosojne,zadnji tleh je enako kot sprednji tla.Dejanskega izdelka barva, zatemnitev kot sliko,je motnega.Javnosti ni mogel videti od zunaj,in svetloba je lahko mimo, čeprav. 3,Statična oklepajo(brez lepila),Prosojne,je enostaven za namestitev in najboljše kakovosti,zadnji tleh je enako kot sprednji tla.Dejanskega izdelka barva, zatemnitev kot sliko,je motnega.Javnosti ni mogel videti od zunaj,in svetloba je lahko mimo, čeprav.Ko oddate naročilo, prosimo vas vljudno predlagam, ki material, ki vam je všeč,v nasprotnem primeru bomo poslali samolepilne(z lepilom),Prosojni material za vas.

Kako uporabljati:

1.Cut off velikost okna film, ki ga potrebujete, ko, da, vam predlagamo, ločeno malo znanja papir, s zobe ali na druge načine. 2.Zdaj si lahko ogledate nemoteno strani .Vi ste predlagali, da ločeno preostali del v vodo z nekaj čistilo bistvo, ali lahko ločeno to za splakovanje vode na oknu film povečanje stopnje mazanje, tako, da se prepreči okno film iz zlepljeni skupaj. 3.Po solzenje znanja papir narazen, se dotaknite nemoteno strani,če se počuti mokro , ga lahko prilepite na steklo. 4.Prilagodite položaj okna film, nato strganje, da se posuši,da se držijo za vas stekla trdno, ko je suho.

Pošiljke:

Bomo ladja predmete v roku 5 delovnih dni po plačilu potrditev.Čas dostave je odvisen od cilja in drugi dejavnik.Vljudno prosim razumeti, je dobavni rok daljši od vašega lokalnega prodajalca.Tako običajni čas dostave: ZDA: 7-30 delovnih dni AU : 10-60 delovni dan Evropa: 10-60 delovnih dni Brazilija:30-60 delovnih dni Ruski:30-90 delovnih dni Vendar pa, tam lahko včasih je treba nekaj zamude v carinski obračun ali dostavo.Prosimo, poskrbite, da boste imeli dovolj potrpljenja, preden dajanje vašega naročila.

Davek:

Nismo odgovorni za vse carinske dajatve.Morebitne uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.Prosimo, poskrbite za dvojno vaš naslov pred zaključkom plačila.Rusija stranka zahteva polno ime.

Povratne informacije:

1.Zanašamo na zadovoljstvo, da uspe.Torej, vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas. 2.Če ste zadovoljni z našimi elemente, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije.Mi bo pustil pozitivne povratne informacije, da vam kasneje.

Material Plastični
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Yesmet

Podobni izdelki