KingSpec 2.5 Inch SATAIII hd SSD 128GB 256GB trdi disk 512GB ssd 1TB 2TB SSD trdi disk za prenosnik namizni prenosni računalnik

Nov izdelek

€16.30

€31.35

-49%

Oznake:

kingdian ssd, goldenfir ssd, KingSpec, trdi disk, ssd 240 asus, kingdian, kingspec ssd, ssd, igra prenosni računalnik, ssd 1t tb

O po-prodajne politike:

Pred kratkim smo ugotovili, da nekateri kupci vrnili nam SSD, ki je povzročila vezja, da gorijo zaradi nepravilne uporabe, in tudi nas vprašali za vračilo.Izjavljamo, da:

1. Če SSD trpi zaradi nepravilne uporabe, kot vezje ali bliskovni pomnilnik opekline ali poškodbe, NE bomo jamstvo to.

2. Po dostavi paketa, nudimo 7 dni, brez razloga vrnete nazaj garancije, in ga je treba vrniti, ne da bi vplivali drugi prodaje.Po 7 dneh, mi ne bo odgovoren za kakršno koli vrnitev tovora zaradi ne-kakovosti težav, če ste vrniti blago.Poleg tega, če želite zaprositi za vračilo denarja, mi ne bo odgovoren za kakršno koli bančni stroški, če obstaja.

3.Nudimo 3 leta garancije.Tovorni stroškov AA pomeni, da nosi vrnil tovorni stroškov in mi bo odgovorna za pošiljanje stroškov.Ta pravilnik velja samo enkrat na naročilo.

Barva poslani, so naključno izbrani

Model in barvo, so samo za referenco, določene ob upoštevanju vrste prejeli.

KUPCI, KI KAŽEJO

Več kupcev kažejo, vas čaka...

Dobrodošli na dopust, 5-star povratne informacije s fotografijami, vaši komentarji bodo imeli priložnost, da se prikaže.Poleg tega pridejo v stik z nami in dobili boste dodaten popust za naslednji nakup.

Krmilnik CS1802/SM2263XT
Garancija 3 leta
Uporaba Strežnik
S. M. A. R. T Podprte
barve Oranžna/Zlata
Nand Flash Tip TLC
Za Branje/Pisanje Hitrost 570/540 MB/s
Certificiranje CE
Postavka Stanje Nova
Številka Modela P3
MTBF 1 milijona ur
Slog ssd
Vrsta Notranji
Blagovna Znamka KingSpec
Vrsta Vmesnika SATAIII
Velikost 2.5"
Poreklo CN(Izvora)
Paket Da,

Podobni izdelki