Boncamor Pol Okvirji Obravnavi Očala Barvita Pomlad Tečaji Bralcev za Ženske

Nov izdelek

€3.19

€9.11

-65%

Oznake:

oblikovalci očala ženske 2020, anti blu ray obravnavi očala, okvir pol, okvir za ženske očala, okvir ženska bralci, aun očala ženske, multifokalna obravnavi očala kovin, velika bralec očala, f obravnavi očala moški, atago

Plastični okvir

Plastično lečo

Non-polarizirana

Objektiv širina: 1.65 cm

Objektiv višina: 28 mm/1.10 v cm

Moda obliko pol okvir obravnavi očala z zabavno in prilagodljiv tempelj načrta za svež videz.Univerzalna velikost ustreza večini obraz oblike.

Nošenje teh obravnavi očala doma, v postelji, v pisarni ali kjerkoli jih potrebujete, pomeni, da boste vedno videti ostra, in glej sharpe.Kristalno jasno vizijo,ki jih res dobro delo, če ne morete prebrati tisti drobni tiski na časopis itd.

Če ste na trgu za nov par branje očala poglej ne dlje od Boncamor.Nudimo obravnavi očala, ki ima nekaj izmed najbolj dostopnih okvirji okoli.Vendar, poceni doesn 't pomeni manjšo kakovost, to je ravno nasprotno dejstvo.Močan, lep par posnetkov je lahko tvoja okviru vašega proračuna.

Ne samo, da so te očala veliko vrednost, so stilsko za zagon.Modna bralci, ki jih ponujamo, lahko popeljejo iz dneva v noč.Narejene so iz visoko kakovostnega materiala, ki je trajno, tako da bo trajalo več let, da pridejo.

Ponujamo najnovejši trend barve in visoke modni slog modelov.So podobna stilov si, da bi našli v oblikovalec eyeglass trgovini.Naši edinstven modeli nudijo udobje na ravni, ki bo, da boste pozabili ste celo oblačilen jih.

Preden Kupimo: 1. Sliko prikažemo je 100% Pravega Predmeta za Fotografijo . 2. Becasue materiala, zaslon in druge dejavnike, lahko privede do slike in fizične prisotnosti nianse, končno barvo, prosimo, obrnite se na naš dejanski blaga. 3. Velikost ima lahko 2-3cm razlikuje zaradi maunal meritev.Plačilo: • sprejemamo alipay tukaj. • Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.O Ladijski 1. Priprava Čas: potrebujemo 2-5 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naših številnih naročil vsak dan. 2. Ne moremo accpet izmenjavo osebnih informacij ali odpoved po vaše naročilo je bilo poslano. 3. Ne moremo poslati vaše naročilo, če imate, ne pa vpišite telefonsko številko in poštno številko.Garancije in Jamstva: •12 mesecev Garancije.Nakup z zaupanjem! •Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 14 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili. •Če element je v okvari v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih polnilnik, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka. •Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.

Blagovna Znamka BONCAMOR
Okvir Material Acetat
Številka Modela RD218-4
Certificiranje FDA
Objektiv Višina 1.10 palčni
Poreklo CN(Izvora)
Spol Unisex
Objektiv Širina 1.65 palčni
Očala Tip Branje Očala
Barvne Leče Jasno
Postavka Vrsta Očala
Leče, Optični Atribut Gradientni
Leče Material Polikarbonatne
Premaz HC

Podobni izdelki