50Pcs Muffin Cupcake Papir Skodelice Poroko Razpoložljivi Cupcake Obloge Tulipanov Papir Plesni ovijalnik za Peko torte Torta Dodatki

Nov izdelek

€2.48

€3.54

-30%

Oznake:

pečemo pan, piškote obloge, sillicone plesni torto, vintage pecilni dobave, 0 peko, pečemo obrazec za torto, torta dekor orodje, plesni muffin, cupcake papir cupful, granit bakeware

Velikosti

8*5 cm

Funkcija

1.Odebeljena zlati greaseproof papir je dobre kakovosti, non-slip in vodoodporna, trpežna in non-stick, visoka temperaturna odpornost, lahko pečene neposredno v pečici, varno in zdravo. 2.Ima širok spekter uporabe.To se lahko uporabijo, da pecivo muffin, šifon pecivo, goba pecivo, funt pecivo, itd.Prav tako se lahko uporablja kot kruh pladenj tako, da vleče papir skodelice narazen, ki je zelo priročen in enostaven za uporabo. 3.Izdelava piškote, ne zahtevajo preveč zapletenih korakov, in je okusno za začetnike za nadzor. 4.Primerna za različne priložnosti, poroke, otroške tuši, obletnice, rojstni dnevi, diplomi slovesnosti, itd.Visoko kakovostni peki cups bo vaše piškote videti bolj strokovno.

Kako uporabljati

1. Maslo mehča na sobno temperaturo, dodajte sladkor v prahu in utrip, dokler belkasta. 2. Mešamo jajca, dodaj maslo v štirih serijah, in premagati hkrati pa dodaja, da bi jih mešanica. 3. Mix nizka vsebnost glutena, moko, pecilni prašek in dobro premešamo, nato presejanje. 4. Pour mešani in suh prah presejemo v masla, pour mleko v procesu, in dobro premešamo. 5. Mix gluten, jo prelijemo v pecivo vrečko, nato pa stisnite tulipan papir pokal za štiri petine. 6. Srednji ravni pečica, 175 stopinj 20-25 minut, ne pozabite, da pečico segrejte vnaprej.

Opombe

1. Zaradi razlike med zaslon in proizvodne serije, barve in vzorci bodo nekoliko spremeni. 2. Papir pokal lahko stisnemo in deformirana med prevozom, vendar to ne vpliva na rezultat. 3.Mora biti uporabljena z okrogel pekač s podobno premer na dnu.

Paket vključuje

50 kos torte papir skodelice

Vrsta Torto Orodja
Torto Orodja Tip Kalupi
velikosti 8*5 cm
Nespodobno Sliko No
Funkcija Okolju Prijazno
Številka Modela 2599
Certificiranje SGS
Spolnost No
Poreklo CN(Izvora)
Material Papir

Podobni izdelki