Rdeča Teče Utripa, Tretja Zavorna Luč, LED Zadnje Visoko Gori Stop Signalna luč 12V Avto Styling Za Ford Focus Kia Passat BMW E60 X5

Nov izdelek

€14.07

€20.11

-31%

Oznake:

utripa ustavi, bmw e60, prikazano ford fiesta, kia rio, e87, led stop, passat 6 turn, ogledalo vw, lahko bus za honda, zavese bmw e 60

Super Svetlo Rdeča Teče Utripa Avto Tretja Zavorna Luč LED Luči Zadaj Rep Visoko Gori Stop Svetilka 12V Signal Varnost opozorilna Lučka Funkcija: Odličen material in dizajn,180pcs LED,Super Svetla.Nedestruktivno istallation, Celostnega načrtovanja, Instant-on, Zlitine material, Smart hlajenje.Super lepljive dvostranski lepilni trak Debelo super lepljivi non-maring višina prosojno dvostranski lepilni trak.Visoke temperature resitance 120° poletje se ne boji sonce.Krmilnik Nižjo porabo energije ,bulit v varovalko.varno in stabilno, zaščito asfety kroga.Prilagodljiv in dolge žice Doseči, da 59inch dolgo, lažje isntall.Žična Povezava: Red:Potrditev Svetlobo Črno:za Ozemljitev, Moč Negativne Bela:Zavorna Luč Svetlobe Učinek: Kot Video Zaslonu Začetni Način: Po vklopu širina svetlobe,8 sekundi utripa, nato pa Nenehno svetlo.Način vožnje: Nizka svetilnost,Nenehno svetlo.Način zaviranja: Ena drugi tok, visoko lightings.Izdelki so poslane z 1-3 delovne dni, ko polno plačilo je potrjeno.Tam bo nekaj zamude, za počitnice, kot Državni praznik, Kitajski Pomladni Dan in tako naprej, bomo poskušali naše najboljše, da poskrbi za pošiljko po počitnice konec, upam, da boste lahko razumeli.

2. Brezplačna Dostava na svetu

a.E-pošta, običajno traja 10 do 20 dni do cilja

b.Kitajska Post Registriranih Air Mail, ponavadi traja približno 16-35 dni do namembne države (To bo treba odložiti, zaradi vikendi, prazniki, samoti, itd.)

c.Druge poslovne metode, prosimo, obrnite na nas pred plačilom.

3. Glede na sledenje info (če se odločite, ladijski promet metode, ki so sledenje info), prosimo, kliknite www.17track.net za vas sklic.

4. Če se vam še vedno ne prikaže vaše naročilo v roku 60 dni (razen Brazilije), se najprej obrnite na nas, mi pa bomo preverili in rešiti problem.Vsa sporočila bodo odgovorili v roku 24 ur na splošno, včasih smo se bodo zamude za vikend ali počitnice, če ne morete dobiti naš odziv po 48 urah, vljudno prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali pa nam pišite z e-pošto.

5. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

1. Boste imeli 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da jo vrne, ko jo prejeli.Če imate v sebi element nad 7 dni, se šteje, da so bili uporabljeni, ne bomo vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ni izjem.Ladjar stroškov, je skupen tako za prodajalca in kupca na pol.

2. Vse vrne element, ki mora biti v originalni embalaži in morate zagotoviti nas številko za sledenje, posebnih razlogov za vrnitev in vašega naročila ID.

3. Povrnili vam bomo vaše celotno zmagovalno ponudbo znesek, po prejemu element v izvirno stanje in paket z vsemi sestavnimi deli in pribor je priložen.Po tako kupec in prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si ali lahko odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov, če se proizvodi ne, kot se oglašuje.

1. Vaš zadovoljivo je naš končni cilj in vaše povratne informacije push nas, da gredo še dlje.

2. Če ste zadovoljiti z našimi izdelki in storitve, vljudno prosim, pustite nas 5-star povratne informacije.

3. Če ste smrkelj zadovoljiti z našimi izdelki ali storitve, se nemudoma obrnite na nas pred tem, da nam nevtralno ali negativno, tako da bomo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Luči v očeh Teče Rdeča
Za Vozila Znamke/Modela Univerzalni
Svetleče barve rdeča
Funkcija Opozorilo,Avto Styling,Varne Vožnje
Ime Izdelka Avto Tretja Zavorna Luč
Primerni Za Vsa vozila,motorna kolesa,ATV,Tovornjak
Element Teža About 250g
Število LED 180pcs
Delovna Napetost DC 9V-24V
Način namestitve Debel Super lepljivi
Dolžina Svetlobe 90 cm
Lumnov 2600Lm
Napetost 12V/24V
Blagovna Znamka YANF
Ime Modela 421773277
Žice Dolžina približno 45 cm
Vrsta Vmesnika NOBEN
Postavka Vrsta Dodatne Zavorne Luči
Material PVC
Vir Svetlobe led
Moč 28W

Podobni izdelki