Za PS5 Igra CD Box Disk Stojalo za Shranjevanje Stojalo Za PS5 Gostiteljice Disk Dvojno Škatla za Shranjevanje Nosilec Lahko hrani 12 Kosov Igre Pribor

Nov izdelek

€19.35

€32.26

-41%

Oznake:

število park, ps5 shranjevanje, PS5, ps5 steno, 120 cd, krmilnim ps4, ps5 shranjevanje primera, ika shranjevanje, vijak m3 5 plošč, igra shranjevanje stolp

Za PS5 Igra CD Box Disk Stojalo za Shranjevanje Stojalo Za PS5 Gostiteljice Disk Dvojno Škatla za Shranjevanje Nosilec Lahko hrani 12 Kosov Igre Pribor >>>>Element Podrobnosti

Značilnosti:

1. Igra Pribor Organizator: To lahko hrani 12 igre škatle.Nosilec ustreza vašo igralno konzolo lupine in lahko z lahkoto našli tisto, kar želite.Super za vodenje vse skupaj in organizirani.

2. Trajna in Stabilna: Močna in lahka.Sedel na tribunah, igra, box bo ostala stabilna.Material je narejen iz trde plastike, tako da dodatno se lahko zavaruje varno.Da ne bo padel enostavno.

3. Visoka Kompatibilnost: različne igre shranjevanje za krožnike, ki so posebej izdelani za različne igre polje dodatne opreme, si lahko postavite za PS5/4, za NS, za XBOX in druge igre škatle na polici.

4. Enostaven za Nastavljanje: ne potrebujete, če želite uporabljati katero koli orodja za nastavitev.Lahko hitro namestiti in nato postavite stikalo dodatki skupaj.Je enostaven za sponke skupaj.

5. Odlično Darilo: lahko imajo do 12 igre polja, in lahko pomaga pokažejo svoje najljubše igre.Vse je videti lepo in urejeno.Za gamer, to je veliko darilo.

Specifikacije:

Material: ABS

Barva: bela

Primerno: za PS5 igre polje

Seznam Vsebine:

Igra Pribor Organizator*1

>>>>Element, Ki Kažejo

Poreklo CN(Izvora)
S USB -
Številka Modela --
Blagovna Znamka ONLENY
Združljiv Znamko/Model NOBEN

Podobni izdelki