Sončne Stene Luči 6 RGB LED Super Svetle ABS Plastike IP65 Vodotesen Solar Powered Lučka Za vhodna Vrata, Dvorišče, Garaža, Ograje, Krova

Nov izdelek

€6.03

€8.60

-30%

Oznake:

lučka na prostem sončne, led mr16, 220v mr16, led sončne trakovi, zunanja led solar, led na prostem sončne, Sončne, lučka led solar, 220v led mr16, projektor sončne

Bullet Točk:

1、Pisane Spreminjajo: razsvetljave učinek LED barvito preobrazba je neverjetna, kar močno izboljša vzdušje, v katerem ste.Zunanji lupini sprejme mreži načrta, skupaj z vklesan vzorci, in ko je lučka LED utripa v notranjosti, videz je elegantna in elegantno.

2、Solarno Polnjenje: Sončne svetlobe LED, ki prihaja z baterijo za ponovno polnjenje, in da ima avtomatsko polnjenje čez dan; delovnega časa, ki presega 8 ur.S svetlobno tipalo nadzor, luči se samodejno prižgejo, ko tema prihaja, in se samodejno izklopi v svetlih področjih.

3、Dolgo Življenjsko dobo: Opremljena z pritrdilni vijaki, lahko zvečer luči na verandi ograjo, vrata post, kot travnik.Vgrajeno zaščito funkcije, kot so obremenjenost, overdischarge, prevelik tok, kratkostična zaščita za varno uporabo.

4、Različne Aplikacije: Featuring IP65 nepremočljiva rating, svetlobe, ki se pogosto uporablja v vrtove, dvorišča, poroke, zabave, dvorišča, razsvetljavo ali počitnice dekoracijo.

5、Uporabo Opombe: Pred uporabo, žarnica je treba polniti v sonce za 6 ur.Če ni dobro sončno svetlobo v 3 mesecih, je baterija morda izklopljen, zato mora biti obračunan v močni sončni svetlobi.Ko je v celoti napolnjena, lahko delajo normalno.Če lučka utripa, to pomeni, da je baterija je zelo nizka.Morate napolniti takoj.

Specifikacija:

Napajanje tip: Polikristalni Silikona, Sončne Stene Svetlobe

Sistem napajanja: sončne celice

Baterije: NI-MH AA 1,2 V/1000 mA

LED tip: visoko svetlost LED

LED količina: 6 indikatorska lučka kroglice

Delovni čas na eno polnjenje: 6-8 ur

Delovni čas: 8-14 ure

Barva: toplo, svetlo, belo svetlobo, barvite spremembe

Glavni material: ABS plastika

Telo barva: črna

Velikost izdelka: približno 10*10*11 cm/3.94*3.94*4.33 palčni

Pakiranje velikost: o 10.6*6*11.7 cm/4.17*2.36*4.61 palčni

Stikalo: priročnik za nadzor + svetlobni nadzor

Nepremočljiva IP: IP65

Barva: RGB + tople barve

Seznam Vsebine:

1*LED Lučka

1*Vijak Za Pritrjevanje

Opombe:

1. Ko uporabljate prvič, vas prosimo, polnjenje izdelkov v sonce za več ur pred delom.

2. Namestitev tega izdelka na neposredni sončni svetlobi, in namestiti več izdelka neposredni sončni svetlobi bolje brezplačno.

3. Polnjenje na sončne celice je odvisna od trajanja svetlobo in vremenske razmere.Močnejši sončni svetlobi, močnejši je čas polnjenja.Na oblačno ali deževne dni, učinkovitost baterije zmanjša, kar ima za posledico krajši čas osvetlitve.

4. Zaradi dolgoročni zunanji uporabi, sončne celice se bo pokrita s prahom.Da bi dosegli višjo učinkovitost polnjenja, prosimo, očistite se, če je to potrebno.

PLAČILO: 1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije,TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po naročilu. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačilo.

DOSTAVA: 1) Smo le ladja v vaši potrditvi naslova.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen, preden jo kupite. 2) Praviloma se vsa naročila, bo poslana v roku 1-2 delovnih dni po plačilu potrditev. 3) Za pošiljko po Pošti Air Mail je le za težo manj kot 2 kg blaga. 4) Če morate blago zelo nujno ,prosimo, kontaktirajte nas za, Fedex, DHL ali Ladijski promet itd.Bomo izračunati stroške pomorskega prometa za vas.Vedno se o 3-7 dni, da pridejo.

VRAČILO: 1) Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve 2) Bomo potrudili, da služijo naši kupci. 3), Bomo povračilo vas, če se vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

POVRATNE informacije: 1) Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni. 2) Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve. 3), Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije. 4) se Bomo potrudili, da reši vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Napetost 1.2V
Telo Material ABS
Baterija
Je Zatemniti No
Številka Modela Sončne Stene Lučka
Raven Zaščite IP65
LED količina
Značilnosti Sončne
Barve
Osnovna Vrsta mr16
Garancija Kot Kažejo
Sončne Celice Tipa Litijeva Baterija
Stikalo
Slog Sodobno
Je Svetil Vključeni Da,
Uporaba Počitnice
Certificiranje CCC
Vir Svetlobe LED Žarnice
Blagovna Znamka AOKAILA

Podobni izdelki