MIZUGIWA Taktično Lov Univerzalno 40 mm 45 mm Očesni Oči Zaščitnik Extende Področje Pokrovček Objektiva Gume za Rifl

Nov izdelek

€2.03

€5.35

-63%

Oznake:

elcan spektra, kape bbs, trijicon acog, zrak rifl, velika puška področje uporabe, varstvo picatinny, bipod, riflescope hakko, primer uporabe, mosin nagant

MIZUGIWA Taktično Lov Univerzalno 40 mm 45 mm Očesni Oči Zaščitnik Extende Področje Pokrovček Objektiva Gume za Puško

Opis:

- Zaščitite s ciljem oči od recoil. - Upogljivi meh deluje kot mehka blazina med obsegom in vaše oči. - Pospeši cilj pridobitev za hitro iskanje, katerih cilj oči. - Lajša bolečih oči in zmanjšuje odvračanje pozornosti od cilja. - Daje dodaten čas fotografiranja v slabih svetlobnih pogojih. Model A: Specifikacije: - Barva:Črna - okularjem Dolžina: 61mm (Iz Oči v Oči) - Teža:25 g - Bruto Teža:40 g - Notranji premer šiv:34 mm(lahko prilagodi 33 mm-35mm področje očesni) - Material:Guma

Model B:

Pogoj:Nova

Neto Teža: 28 g Barva: Črna Material: Guma Notranji Premer:38 mm Skupna Dolžina:98mm

Izdelani iz gume materiala, lahek in mehak.Priročno, da se osredotoči svoje misli na cilj, varujejo vaše oči pred poškodbami Embalaža: 1x Obseg Oči Pokrov

Moji kupci veliko povratnih informacij in slik.element je res super kakovost,najboljši prodajalec !!!!!

Pošiljko in Plačilo:

1)Pls pustite mi pravi naslov!Mi ne bomo odgovorni za paket, ki se vračajo zaradi kupca problem (kot da si doma, napačen naslov, itd.)

Kitajska je Post običajno traja 2-3 tedne, se ne moremo biti odgovorna za spremljanje in prosim pozitivno obrnite na lokalni pošti, če ne boste prejeli.Mi ne bo odgovoren za izgubili ali odsotni sledenje evidence za Kitajsko Mesto.

Če u želite izbrati varnejši in hitrejši način, kot so EMS, Prosimo, da dodatno Plačati pristojbino.EMS ponavadi traja 5-7 delovnih dni s polno zapisov.

2)smo ni odgovoren za zamudo pri dobavi, vključno z, vendar ne omejeno na carinski poštnina preverjanje,stavke,višje sile ipd.

3)Kot kupec,to je vaša dolžnost, da plača davka, ko bi se naročila iz tujine,naši cena ne vključuje obdavčena,DDV,ali druge ročaj stroškov.

Pogoji:

1. Prosimo, da nas o tem obvestite v roku 15 dni (odvisno od datuma napotitve).

2. Vrne prispevke, ki MORAJO imeti vsi ORIGINALNI embalaži in pribor.

3. Povratno poštnino in zavarovanje dajatev so nevračljive za vračanje predmetov.

4. Returne/exhange pošiljko kakovosti, bomo ponudbo prosto po službi vzdrževanja, da problem kakovosti blaga(vračilo ali zamenjavo novo pošiljko).

Funkcija Mehke Gume Kritje Oči Protecto
Vodnik Tip Picatinny
Dolžina Model A
Teža Model A
Blagovna Znamka MIZUGIWA
Vodnik Dolžine Drugo
Ime Oči Zaščitnik
Ključne besede Puška Področje Očesni Gume Recoil Kritje Oči Pokal
barve črna
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Oči Zaščitnik
Uporaba za Puško Področje Lov

Podobni izdelki