Ljubka mehka živali malteški pes plišastih igrač kakovosti polnjene leži živali, hišne živali, psi lutka baby darilo 35x12x14cm

Nov izdelek

€49.65

Oznake:

bichon polnjene živali, pudelj polnjene živali, pes lutka, pes obleko, pudelj teddy, krpo pes, vzglavnik plišastih igrač, pes malteški, chiwawa, shih tzu je igrača

Cena je samo za en kos, zaradi razlike v svetlobo in zaslon, barve, bo pokazal le malo razlik, to je bele barve, lahko pokažem pes realne slike, pls opomba.

Novi mini polnjene plišastih mehko Živali Malteški Pes Lutka , lep, ljubek Živali igrače za Pse

Lepo darilo in dekoracijo za prijatelje, otroke, dojenčke in Ljubitelje 35 cm x 12 cm x 14 cm

100% Green Izdelka, Neškodljiv za Otroka

Visoko Lvl PP Bombaža, Polnjena

Visoke Kakovosti s Tovarniško Ceno

Brezplačna Dostava, Sprejeti Padec Ladijskega Prometa

NAKUP NAVODILA: Nasveti: Hvala za vaš obisk in želimo si, da komunicira z vsemi kupci, smo zanesljiv dobavitelj, vaše zadovoljstvo bo zagotovljena!Upamo, da vam lahko potrdi naročilo, ko ste prejeli izdelek. ( dnevnik na vaše Pk-termeptuj.si račun, nato potrdite naročilo).Bomo hvaležni, Če lahko pustite nam pozitivne povratne informacije ( Pet Zvezdic), vam bo dala nekaj popustov za naslednjem vrstnem redu.Če ne boste zadovoljni z izdelkom, pls obrnite na nas prvi, namesto šolanja, negativen ali nevtralen povratne informacije, se bomo potrudili, da boste zadovoljni, hvala vam!Plačilo :

Visa, MasterCard, Maestro, bančno Nakazilo, Western Union, Paypal, Qiwi Denarnice, WebMoney, DOKU Denarnice, Sofortbanking, idealno, Przelewy24, Boleto itd.Več načini plačila so na voljo, priročno in varno.Od vrat do vrat, Ladijski promet:

Vse naročene izdelke, ki bodo dobavljeni v roku, ki je prikazano v izdelek uvod ko plačilo je očiščeno.Kontaktirali vas bomo, če obstaja izjema.EMS je naš privzeti dostava izbira.Če pogosto traja od 5 do 15 dni odvisen.

Garancija & Zavarovanja:

Kupci, ki so odgovorni za dodatne davčne, carinske takse in Dajatve za uvoz (če obstaja).Zavarovanje je neobvezno.Nismo odgovorni za paket izgubljenih ali poškodovanih med dostavo, če niso zavarovani.

Politika Vračanja

1. Če je kaj narobe z izdelkom, nas kontaktirajte v roku 3 dni.Zamenjavo izdelka obveščeni po 3 dneh ne sme biti čast za zamenjavo.

2. Izdelek MORA biti vrnjen v originalni embalaži.In izdelek se lahko vrnejo le, če je naravno lomljenega in nikoli še ni bil uporabljen.Prosimo vključujejo vrnjeno package: vaše ime, e-poštni naslov, telefonsko številko, in razlog za vrnitev.

3. Kupec bi moral biti odgovoren za VSE Vrnitev stroške dostave.

Feedbacks Politike

Cenimo vaše pozitivnih povratnih informacij in bomo nemudoma storijo enako, če niste zadovoljni z našo storitvijo, se najprej obrnite na nas, da se pogaja, preden daš Nevtralne ali Negativne povratne informacije.Hvala za vaše razumevanje.

Storitve Za Stranke:

Prosimo, obrnite na nas, če imate vprašanja ali težave.Vaše vprašanje bo odgovoril v roku 24 ur.

Polnjenje PP Bombaž
stanje Brand-new
Spol Unisex
Uporaba Darilo Igrača, Avto Dekoracijo
Vrsta Otroci in Odrasli Igrača
Tema malteški pes
barve Kot slike
Materiali Pliš Žival Malteški Pes
Značilnosti Mehko, DIY
Opozorilo Ne Jesti / Št Ogrevanje
Blagovna Znamka Dorimytrader
Material Bombaž
festival Rojstni Dan, Božič, Pust, Novo Leto
Postavka Vrsta Živali
Poreklo Kitajska
Velikost 35x12x14cm Animal Maltese Dog
Starostni Razpon > 3 let
Številka Modela DY50131
Obrazec malteški pes
Notranji material Visoko Lvl PP Bombaž
Živali malteški pes

Podobni izdelki