Cardiographic s Martin Lewis -čarovniških Trikov Čarovnik Blizu Ulica Iluzije Rekviziti Zabavno trikom Klasičnih Magia

Nov izdelek

€33.57

€37.30

-10%

Oznake:

ekg monitor, okvir magic trick, medic monitor, 2020 magic, čarobno master napoved, spremljanje bolnika, ekg monitor, magictrick, cardiograph magic trick, bistvene magic

Opis:

"Martin Lewis je trkal ven žogo park!!Če jo ljubil njegovega zadnjega oblikovanje salonu velikost različico Kardio Grafika, potem ste šli OREŠKI več v tej različici!Predstavljajte si, ki opravljajo zdaj slavni Kardio-Grafika na sprehod okoli situacijo, kjer je ponovno nastavite manj kot tri sekunde.PREBERI ŠE ENKRAT!!To je res.Lahko dobesedno to 50-krat, preden boste morali ponovno nastaviti. "-Paul Romhany, *Pregledi Izginejo Revije "vedno sem želel predstaviti blizu različico Cardiographic, vendar niso mogli ustvariti svoje sanje pad, dokler nedavni napredek v materialni tehnologije je omogočil.

"Moja merila je preprosto, hotel sem pad, ki bi se udobno prilegajo v moj žep.Da bi bilo treba storiti, obdan pod najbližje pregledom.To je moral biti samostojen in je potrebno hitro ponastavitev za sprehod, in najbolj pomembno od vsega je, da je na videz nemogoče."

- MARTIN LEWIS

S Close-up Cardiographic , Martin je vzel njegovo klasični blok Narašča Kartico na naslednjo stopnjo.Učinek je enak kot Cardiographic, vendar zgrajena za close-up predstave; risanje izbrane kartice dvigne iz risanje kart.Posledično nemogoče predmet je roko ven kot spominek.Čisto nov super-čisto metoda je samostojen in kot-dokaz.Občinstvo vidi, ki ga narišete na pad pred kartico narašča.Hitro ponastavitev za restavraciji ali sprehodi.Vključuje 50 izdalo strani.Izdelani v Ameriki, in zgrajena do zadnjega.

Opozorilo:

1).Nekaj rekvizitov, ki morda nimajo Navodila

2).Nekaj rekvizitov, ki imajo samo Kitajski ali Japonski Navodila.

3).Ki haven\ \ 't Pouk predmetov, smo lahko poslali poučevanja video.

4).Nekateri poučevanja video v Kitajski, lahko bi se glasi delovanje

Opomba:

Kitajska Post Air Mail počasi in mogoče, da se izgubljena pošiljka, tako da se njegov nemogoče, da bi se izognili težavam v večnacionalnih trgovine.Dobra pogajanja je pomembno.Prosimo, ne odprete spora na enkrat pred stik z mano .Bom rešiti vaš problem takoj.Če ne bo rešil, sem ponovno pošlje ste nov red, ali nadomestila si v naslednjem vrstnem redu (Dala nekaj popust za naslednji vrstni red).

[Sporočilo]

Lahko se obrnite na našo live podporo strankam prek TradeManager.Če smo off-line, prosim, pustite sporočilo na TradeManager ali pošljite mi e-pošto.Sporočila so navadno odgovoril v roku 24 ur delovni dan.

*Plačilo*

Sprejemamo DEPOZITNI / Credit Card , VISA .Banke elektronskih Prenosih in Western Union.

Mi bomo poslali merchandises bomo v najkrajšem možnem času.Prosimo, e-pošta na katero koli vprašanje pred oddajo ponudbe.

*Vrnitev Politika*

Mi bo dal polno nadomestilo samo, če je predmet, ki ga prejmete, se razlikuje od opisa.Povračilo denarja bodo imeli, ko postavka je prejel nazaj v trgovino.To mora biti vrnjeni v roku 3 dni od prejema in v stanju, kot je bila poslana na.Morate stik z nami, preden odpremo vse elemente nazaj.Ne bomo povračilo stroškov dostave.

*Dostava*

1. Lahko si na moji katalog in se svobodno odločajo vaše stranke, ki so na seznamu.

2. Predložiti podrobne informacije o zahtevanih izdelka, ko vam naročilo.

3. Pošljite mi vaše stranke, naslov za dostavo, če ste naročilo (tudi vi lahko napišete naročnika, naslov za dostavo neposredno)

4.Vsa naročila bodo odposlana v 2-5 delovnih dneh po prejemu plačila potrdijo.

5. Pri nakupu, prosim, pustite vaše celotno naslov.Bomo preverite, ali vaš naslov z vami.

6. Ponavadi, vaš naročila, bo poslana preko EMS (2-8 delovnih dni za dostavo) mala naročila, bo poslana po DHL, UPS.TNT ali FedEx.Večino naročilo bo dobavljeno po morju tovora.Če ne želite, da uporabite hitre dostave, Prosimo, obrnite na prodajalca.

7. To je enostavno, hitro in vrh je primerno za vaše podjetje.

*Davčna*

Plačevanje davkov je dolžnost vsakega državljana, kupec morali odgovorni za vse davke.Zaradi davčne težav, kupec zavrne sprejem blaga, kupec morali Odgovorni za tovor iz in doma.

*Povratne informacije*

1.Zanašamo na zadovoljstvo, da uspe.Torej, vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.

2 Če ste zadovoljni z našimi elemente, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije.Mi bo pustil pozitivne povratne informacije, da vam kasneje.

3 Obrnite na nas po e-pošti ali naše trgovine manager,pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Obravnavali smo ga rešiti vse težave v najkrajšem možnem času.

Vrsta Papir
Je Navodila, Vključena Da,
Uspešnost Obliki Close-up Magic
Material Papir
Številka Modela sdf26
Velikost One Size
Spol Unisex
Značilnosti Ulica
Starostni Razpon Odrasli

Podobni izdelki