Vrt Trellis Plezalne Rastline Plastičnih Trellis Stackable Listov Obliko Mini Plezanje Rastlin Deležev Cvet Pot Podporo Za Uporabo V Zaprtih Prostorih

Nov izdelek

€5.10

€6.89

-26%

Oznake:

obrat stojalo, vrt peg, lonec, obrat vložek, vaza, obrat za podporo trellis, plastični l nosilec, katapult model, vrt žice, roža stojalo

Bullet Točk: 1、Premium PP Materiala: vrt trellis je izdelan iz visoko kakovostnih PP materiala, mali stranski utor in armrest na vrhu lahko z deli stran ali navzgor.In trellis lahko pomagajo rastline rastejo bolje, primeren za notranjo in zunanjo uporabo.

2、Več Namene: vrt mreža je izdelana posebej za sajenje paradižnika, rastline in druge plezalne spraviti sadja in zelenjave, ki lahko učinkovito prepreči veje in liste iz disperzije, tako da se lahko na vrtu, da rastline lepše in zdravo.

3、Enostaven za Namestitev: Na trellis je enostaven za namestitev, ki je kot nalašč za lončnica predalčni, veliki vrt rešetke, rešetke net, samo prilepite trellis na terenu ali pritrdite na steno, ograjo ali cvetlični lonček.

4、Trmast Trellis: obrat trellis bo podpirala rast rastlin, pravilno in zdravo, preprečevanje trto, iz širi, in ga je mogoče zaščititi rastline pred močnimi vetrovi in močan dež.

5、Široko Uporabo: obrat trellis je zelo primeren za vleko posajenih rož, vinska trta plezanje zelenjave, železne žice petunias, zjutraj slavo, bršljan in druge rastline.Hkrati ima podporo funkcijo, da bi listov rastline rastejo namestite stabilno.

Tehnični podatki(o):

Ime: Obrat Plezanje Trellis

Material: plastika

Uporablja scenarije: zunanji/notranji

Mreža velikost: 13.98 x 3.94 palcev / 35.5 x 10 cm

Seznam Vsebine:

10*Vezne

10*Posnetek

1*Živalskih Figur

6*Trte Plezanje Trellis

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Material Plastični
Poreklo CN(Izvora)
Ptica Dodatki Tip Birdcage Stoji
Številka Modela Trta Plezanje Trellis

Podobni izdelki