Univerzalni Avto Sedežne Blazine Priročen Ročaj Stol Pad Dihanje Hip Protector Za Invalidski Voziček Urad Avto Notranja Oprema

Nov izdelek

€9.18

€11.19

-18%

Oznake:

kajak pad sedež, vzmetnice mala, stol offic, mat telefon, 4 kolesni voziček, priročen ročaj pad, voziček kolo, velja za stol office, postelja za psa za hišne živali, keramični blata

Bullet Točk:

1、Udobno v Uporabo: Smo porabili več kot 60% časa na seje, več kot 9 ur na dan v povprečju.V tem primeru, hrbtenice, zadnjice in stegen, ki so odgovorni za podporo celoten zgornji del telesa.Če je tlak je preveč, je to lahko povzroči disk herniation, išias, tailbone bolečine, bolečine v hrbtu, akne, debelost, itd.Naš 3D sedežna blazina je odlična rešitev, da vam pomaga lajšanje tlaka.

2、Zmanjšanje Sedel Tlak: Z več zraka konvekcija tehnologije, 64 debelušen blazin od blazine vam lahko pomaga zmanjšati stres na vaši hrbtenici, zadnjico in stegna.Ko se zračne blazine prejeli stiskanje sile, zračni tokovi med seboj, potem je sedel bo bolj udobno.

3、Praktične Design: luknje udarci obliki edinstveno podporo, sile za preprečevanje hip mišice iz širi, tako razpršitev pritiska iz točke linija površine, s čimer se oblikujejo naravno lepe zadnjice.In blazine lahko tudi lajšanje tailbone tlak bolečine.

4、Oblikovana Blazina: blazine, sprejme ergonomska oblika, in konkavno in konveksno luknje obliki edinstveno podporo sil, tako razpršitev pritiska boki, izboljšanje udobja, in blazine lahko ohranili lepe krivulje boki, ki lahko dihati svobodno.

5、Premium Material: To sedežne blazine izhaja sam iz visoko kakovostnih spandex in tkanine iz poliestra, ki se lahko v neposrednem stiku s kožo.Tkanina je gladko in udobno, ki ima dobro odpornost proti gubam in obliko zadrževanja.In udobno in dihanje tkanine s spodaj non-slip silikonski pike design naredi to blazine bolj zanesljiv v uporabi.

Specifikacije:

Ime: Sedežne Blazine

Material: spandex + bombaž

Velikost: približno 45*45 cm/ali 17,7*17,7 na

Barva: črna

Vloge: urad predsednika, avtomobilski sedež, invalidski voziček, potovanje, dolgo vozi, sedi delo, cestni izleti, tovornjaki

ali RVs, kuhinja sedeži, ležalniki, kinodvorane, učilnice, cerkev, meditacija in še več.

Seznam Vsebine:

3D Sedežne Blazine x 1

Element Širina 45cm
Element Teža 250g
Postavka Višina 3cm
Posebne Funkcije Osnovne Funkcije
Postavka Dolžina 45cm
Blagovna Znamka vvcesidot
Mfg Serijske Številke avto sedežne blazine
Vrsta Materiala Drugo
Uporablja Sezone Štirje Letni Časi
Set Kos 1

Podobni izdelki