Hoja Način 150*100mm Fotoaparat Kvadratnih filter komplet set ND2 ND4 ND8 ND16 Netural Gostoto ND filter za DSLR Cokin Zomei HOYA Nisi

Nov izdelek

€7.36

€15.67

-54%

Oznake:

flash yongnuo, gopro 9 junak, maske ffp2, 4k go pro, kupola gopro hero 9, led neewer, godox softbox, republikanske stranke, ffp3 masko, Canon 600d

Opomba:

Celotno ND248 vključuje : POLNI siva ND2+ND4+ND8 Filtri G ND248 vključujejo : Postopno siva ND2+ND4+ND8 Filtri

Podrobnosti Priporočljivo za: SLR ali Celotno sliko ali APS-C D-SLR kamere z širokokotni objektiv.

Združljiv z Cokin Z series

Primeren za vse filter imetnikov za Cokin Z series

Dimenzije: 100 mm x 150 mm

Material: Smole

1.Vrh prepustnostjo svetlobe, da se zmanjša globinska ostrina, ki jih omogoča širše odprtosti zaslonke se uporablja, ki pomaga ločenih predmetov iz njihovo ozadje.

2.Nadzor svetlobe in barve neposredno na vaš slike raw v času fotograranja; naj bo kakovost slike brez pretiranega postprodukcije delo.

3.Strani Enostavno in Gladko v Filter Držalo.

4.Celotno sivo zaokroženo modela, 2 mm ultra tanke leče načrt in dodatne embalaže tehnologije. 5.Diplomiral filtri vam lahko pomaga ponovno vzpostaviti ravnovesje med barv ND zmanjša kontrast med različnimi deli slike.

6.Nadzor svetlobe in barve neposredno na vaš slike raw v času fotograranja;naj bo kakovost slike brez pretiranega postprodukcije dela

7.Združljiv z Cokin Z-PRO Series, potrebujete za delo z Ž Serije imetnika in adapter obroči Zakaj bi se odločite, Sprehajalne Poti Celotno Sivo Kvadratnih Filter?Celotno Sivo Kvadratnih Filter lahko selektivno prenašanje posebne valovne dolžine svetlobe ,ali del valovne dolžine v stalno spektra, ali zmanjšanje prenos enakomerno po vsej vidnega spektra z absorbiranjem ali odbiti del svetlobo, ki ne prenašajo.Celotno Sivo Kvadratnih Filter je izdelan iz visoko kakovostnih optični smolo.To lahko poudarite tok gibanja, zmanjša globino polja in prepreči prekomerno elegantno.ND filtri vam lahko pomaga ponovno vzpostaviti ravnovesje med barv in zmanjša kontrast med različnimi deli sliko in ne bo imel nobenega vpliva na barvo izvirnega predmeta, tako da ga lahko reproducirajo scene pravi kontrast.Pohodniška Pot je Diplomiral Siv Kvadrat Filter Uporaba 1) Omogoča krajšem času osvetlitve se uporablja, še posebej s high-speed filmov, ki omogoča film, snemanje gibanja v temah, kot so slapovi, oblaki, ali avtomobili.

2) se Zmanjša globinska ostrina, ki jih omogoča širše odprtosti zaslonke, ki se uporabljajo, v zameno, pomaga ločenih predmetov iz njihovo ozadje.

3) Zmanjšanje učinkovito ISO high-speed film in dovolite, da se uporabljajo na prostem v svetlih razmerah.

4) Da se omogoči sliko in video kamere (ki so fiksno hitrosti zaklopa), da film predmetov, kot so sneg, pesek ali druge svetle prizorov, ki lahko povzročijo preveliko.

Paket Da,
Številka Modela Kvadratni ND filter
Vrsta Kvadratni ND filter
Blagovna Znamka Sprehajalne Poti
Material Smole

Podobni izdelki