Nepremočljiva UNP Baklo Visoko Temperaturo Prašičev Lase Gorenje Gospodinjski Razkuževanje Naprave

Nov izdelek

€10.10

€16.56

-40%

Oznake:

zemljevid senzor, LPG, roza baklo, lpg zemljevid, fujiwara tofu trgovina, doma razkuževanje, stisnjen zemeljski plin (unp), plinski razpršilec, , plin mikro baklo, okrogla svetilka na plin

Opis:

Na LPG Baklo model se nanaša njegova šoba kalibra.Na primer, 30 pomeni, da je šoba kalibra je 30 mm.Razlike med enojno in dvojno stikalo preklopi: eno stikalo gumb stikalo za nadzor plamena velikost, dvojno stikalo sta dve stikali, s tlačno stikalo kot eno stikalo nima.To lahko uresniči hitro preklapljanje med velikimi in manjših požarov.Tip 30 in Vrsto 35 majhne v kalibra: primerna za pečeno svinjsko noge, prašičje glave, svinjska ušesa, perutnine odstranjevanje dlak, oglje za vžig, ogrevanje in času za odstranjevanje.Tip 30 je večinoma uporabljajo za praženje mesa in dlak.Vrsta 50 ima večji kaliber: se uporablja za razkuževanje kmetijah in o linolej.

Specifikacija:

Ime: UNP Baklo

Material: nerjavno jeklo + gume

Teža in velikost: glej referenčno tabelo

Navodila:

1. Preverite: Povezovanje vseh delov gorilnika, privijte plinske cevne klešče, (ali uporabite železne žice) za povezavo utekočinjen plin tank priključek, izklopite stikalo, odvijte ventil za gorivo tekoči plin tank, in preverite, ali deli so puščanje.

2. Vžig: da Nekoliko popustite stikalo in prižiganje neposredno na šobi.Nastavite stikalo za dosego zahtevane temperature.

3. Blizu: Najprej zaprite ventil za gorivo tekoči plin valja.Ko plamen izklopljen, izklopite stikalo.Ne bi smelo biti oljni plin v cevi.Obesiti svetilko in plinske cevi in ga postavite v suh prostor.

Seznam Vsebine:

LPG gorilnik*1

Gume Cevi*1

Opomba:

1. Ta izdelek je strogo prepovedano, da se oljen.

2. Ugotovi se, da plinske cevi je opeklin, staranja in obrabe, in ga je treba zamenjati v času.

3. Bivanje več kot 1,5 metrov stran od utekočinjenega plina, valj, ko je v uporabi.

4. Preverite, ali so vsi deli pogosto, da zatesnjeno.

5. Ne uporabljajte slabše plina.Če se vam zdi, da je zrak luknjo, je blokirana, lahko odvijte matico pred stikalo ali matica med šoba in zračno cev.

Uporaba Domov DIY
Vrsta Napajanja Pnevmatski
Vrsta Varjenje Baklo
Številka Modela Mini Spajkanje Baklo
Brez Obremenitve Hitrost NOBEN
Šoba Premera 30/35/50mm
Ime lpg baklo
Funkcija Sprej Za Dezinfekcijo Naprave
Krmo Tip Tlak
Material Nerjavno jeklo + gume
Blagovna Znamka VAHIGCY
Varjenje Ime Propana Baklo
Povezave PLIN
Pokal Glasnosti /

Podobni izdelki