MercuRing Obroč Prodor Čarovniških Trikov Blizu Iluzije Prevara Rekviziti Pribor Mentalism Magie

Nov izdelek

€4.54

€5.40

-16%

Oznake:

čarobni prstan, avto lego tehnika, 20bar watch, 300 m, 1963 kronograf, sankey, legoingly tehnika, lego tehnika, 1963 watch, lego tovornjak

MercuRing

Vdor izgleda NORO in ponovno nastavite samodejno!Ali delate ulici ali tabel,ali pa samo želijo nekaj, da nosite okoli "samo-v-primeru" potem je to ena je za vas.

Vzemite obroč off prst in jo prenese okoli.Naj ljudje pregleda je toliko, kot jim je všeč,to je normalno obroč,ste bili nosil ves dan.Obroč je nato počasi zdrsnila na performer je prstanec in vsakdo je prosil, naj pazi zelo tesno.Brez enotnega sumljivo premikanje,obroč je videl, da STOPIJO DESNO SKOZI osnovno tretje prst in na osnovi mezinec!In spet obroč mogoče pregledati.

Končno,obroč je spodrsnilo na gledalec je prst!Za maksimalno varnost,gledalec tesno ima konico njegov/njen prst,ampak drugi kasneje čarovnik potegne obroček desno skozi prst!

Vsak Mercuring je ročno-strojno in polirani za življenjsko dobo profesionalno uporabo.Lep prstan mogoče pregledati pred in po nemogoče penetracijo.Ta paket vsebuje genialno posebna oprema + 6 strani pouka za poučevanje tri različne učinke.

To tudi priti s s poučni DVD featuring,ne samo čudovito podrobne razlage klasične ravnanje,vendar je tudi brang novo handlings in bonus materiala!

kraj izvora Shanghai, Kitajska (Celine)
Velikost One Size
Vrsta Veriga
Uspešnost Obliki Close-up Magic
Značilnosti Faza
Material Kovine
Navodila Spletni Video
Blagovna Znamka Enjoyer
Spol Unisex
Opozorilo no
Starostni Razpon Odrasli
Je Navodila, Vključena Da,

Podobni izdelki