20/50Pcs 3 V 1 Cctv Kamere Spojnik Crimp Konektor Bnc Moški Bnc Priključek Za Nagovoriti Rg59 Priključek Kabel Pribor A7

Nov izdelek

€7.29

€9.11

-20%

Oznake:

camara digitalni, aiwit fotoaparat, koaksialnih priključkov, bnc priključek, hd ven, cctv kamere kabla mobile, balun cctv, razširitev bnc kabel, bnc, kabel rg59

20/50Pcs 3 V 1 Cctv Kamere Spojnik Crimp Konektor Bnc Moški Bnc Priključek Za Nagovoriti Rg59 Priključek Kabel Pribor

Lastnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti izdelkov Super za cctv sistema povezavo Preprosto & Strokovno videz za kable Lažje za CCTV kamere namestitev prihranite čas in denar Enostaven za uporabo

Tehnični podatki: Konektorji: BNC Moški na koaksialnih cablin BNC vtič, spojko tip karoserije: Ravne plug tip Kabla: RG59 tip Konektorja: BNC, koaksialni Material: Cinkove Zlitine

* Mi ladje po vsem svetu ( razen v Nigeriji ).

* Večina predmetov, ki bo odposlano v roku 3 delovnih dni .

* Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

* Slike so prikazane samo za referenco samo.

* STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in holoidays.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

* Zaradi stanja staleža in časovna razlika, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

* Prosimo, bodite pozorni, mednarodni dostavo zelo odvisna od lokalnih običajev in post storitev.

* Sprejemamo plačilne pogoje iz Depozitni in drugih priljubljenih izrazov.

* Če si želite plačati drugi izrazi, razen Depozitni, prosimo, obrnite na nas vnaprej.

* Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po tem, ko potrdite naročilo.

* Nudimo 1 leto garancije za pokvarjen predmeti, dodatki pridejo s 3 mesečno garancijo.

* Mi test vsak izdelek preden ladja, zagotavljamo vam 100% deluje.

* Z napako izdelki MORAJO BITI prijavljene in stranka ima največ 7 dni od datuma prejema za zamenjavo (Kupec mora vključevati vse originalne predmete, nepoškodovano, v re-saleable pogoj).

* Nudimo brezplačno popravilo storitev znotraj 1 leto od nakupa.Za prvo 1 mesec, mi bodo plačali en način ladijskega stroškov (od Kitajske do vaše lokacije).Po 1 mesecu nakupa, kupec mora plačati 2 načine ladijskega stroškov.

* Ko smo dobili vrnitev predmeta, bomo poslali nazaj v najkrajšem možnem času.

* Naša garancija ne velja za vse izdelke, ki so fizično poškodovan, ali ki niso v normalnih obratovalnih razmerah, kot posledica napačne uporabe ali nepravilne namestitve na kupca strani.

* V: Zakaj ste tako nizko ceno za izdelek?So z dobro kakovostjo in nove blagovne znamke?

A: JA, jo plačate na TOVARNIŠKO CENO!Prodamo popolnoma nove postavke, ki so neposredno iz tovarne.To je razlog, zakaj naše cene so tako konkurenčen.

* Vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite Pozitivne Povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.

* Če najdete kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, samo prosimo, da nas kontaktirate prvič, preden ste odšli vsak nevtralne ali negativne povratne informacije, se bomo potrudili, da zagotavljajo vaše zadovoljstvo.

Vrsta Za CCTV Kabla
Katalog bnc priključek
Blagovna Znamka QvvCev
Postavka Vrsta video converter
Številka Modela A22022-20,A22022-50
Uporaba CCTV Kamere, Avdio in Video
Velikost Standard

Podobni izdelki