Brezplačna Dostava 10 mm MIX Barve Z Trepalnice Oči Dejavnosti Gibljive Plastične Oči, Za Punčko Igrača Album 210Pcs/Box

Nov izdelek

€3.72

Oznake:

obroč premično oči, oči varnost, premično oči 20, oči plastike, lutka trepalnic, premično oči mix, lutka premično oči, amigurumi oči, plovila oči, premično velike oči

Brezplačna Dostava 10 mm MIX Barve Z Trepalnice Oči Dejavnosti Gibljive Plastične Oči, Za Punčko Igrača Album 210Pcs/Box

Material: Plastika Velikost

Cca :10 mm

konverzije : 1 inch = 25.4 mm oziroma 1 mm = 0.0393 palčni

Barve kot sliko Količina Boste dobili 1box(210pcs dovolj količina) kos ta postavka na seznamu ceno artikla.E0144 Opomba.

Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI svoj naslov za dostavo

Pakiranje Podrobnosti

Vsako naročilo je poslala uporabo Mehurček ovojnico ali multil ayer karton .Ščiti elemente iz škodljivo v tranzitu, ko doseže vsak stranke'hand.

O Ladijski

Pošiljke, ki bodo dobavljeni z EMS, DHL, UPS in Fedex, čas dostave, bo približno 7-10 delovnih dni, če je znesek na naročila nad $150.

1) Pošiljke, ki bodo dobavljeni z China Post Air Mail, čas dostave, bo o 8-20 delovnih dni, če je znesek na naročila pod $150.Parcele se običajno pošiljajo v 1-2 delovni dan po plačila potrdijo(razen ob koncu tedna in velikih praznikih)

Načini plačila

Samo prepričani, da plača na nas preko Pk-termeptuj.si Depozitni .Vaše plačilo je le izdal, da se nam po tem, ko boste potrdili ste prejeli blago.

Povratne Informacije & Poprodajne Storitve

To je cenjeno, da bi lahko pustite nam pozitivnih povratnih če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.Samo vas prosimo, da nas kontaktirate na prvi čas, ko izpolnjuje nobenega problema, imamo več kot deset let dragocene izkušnje na tem področju, kot rezultat smo lahko reši vsak problem za vas.Prosim, ne pusti negativne povratne informacije, ali odprite spora.Zaupajte nam, kakršne koli nesreče bo rešen .

Mfg Serijske Številke ŽIVLJENJSKI slog
Blagovna Znamka JSMETIO
Vrsta Pribor
Dimenzije 10 mm
Številka Modela EA333
Plastika Tip PVC
Spol Unisex
Material Plastični
Postavka Vrsta Lutka Dodatki
Opozorilo Otroka Je Treba Uporabljati Z Nadzorom Odrasle Osebe

Podobni izdelki