Makartt Poli Nohte Gel 50 ML 1.76 oz Naravno Roza Builder Gel Lak za Krepitev Nohtov, Podaljšanje C0566

Nov izdelek

€14.08

Oznake:

strani nohtov, polygel nasvet komplet za nohte, veliko nohtov izdelki, builder gel nohtov, nail art, Gel Za Nohte, tampon, dh nohti, sxc sijaj polygel kit, fiso nail art oprema

O izdelku:

- ♥ ♥Hitro in Enostavno Nohtov Podaljšanje.Priročno in hitro za vas, da ustvarite lep in trajno podaljšanje nohtov nail art. - ♥ ♥ Odlično garnet red poli gel .To 50 ML epruveto poli gel je krasen rdeče granat barve, ni potrebe za lak za nohte, različni plast uporablja ustvarite različne vizualni učinek, primeren za oblikovanje nohtov, podaljšanje v različne oblike, kot so kvadratni nohti,ovalne nohti , krsto nohti ali francoski nohti, prav tako kot nalašč za francoski nohti z belo. - ♥ ♥ Trendovska Nohtov Art : 2018 Nov Prihod, 100% Čisto Nov.Enostaven za uporabo.Kot nalašč za nail art začetnike.Hitro in priročno, da naredite svoj lasten nohtov podaljšanje.Bolj prilagodljivo kot akril, močnejša kot trdi gel in lažji od obeh. - ♥ ♥ Uporabo v praksi - To poli gel prihaja s praktično uporabo.To je super, tako za strokovno nohtov specialist ali nail art učenec, ki je primerna za nail saloni in DIY nail art doma, čudovito darilo za svojo ženo, punco, mamo ali sestre,

Package vsebina:

1* 50 ML gel poli

Package dimenzija:

5.8*3.4*12 cm/2.28*1.34*4.72 palčni

Package Teža: 72g/2.54 o

Tam smo veliko načinov, da se uporablja poli gel.

(1) Način #1: Z dvojno oblike.

To je enostaven in hiter načinov, kako to narediti poli gel za nohte nail art začetnike.

Toplo nasveti:

1, Potapljanje z lopatico v oddaji rešitev ali iso alkohola, preden se pobral poli gel, ali namakanjem čopič, preden uporabite krtačo, da tvorijo poli, res pomaga, da se prepreči poli gel za lepljenje na lopatico ali čopičem.

(2 )Način # 2: Z nohtov obliki

Koraki: 1. Uporablja nohtov oblike .! 2. Uporabljajo znanja gel in ga pozdravi .!

3. Stisnite nekaj poli gel za nohte oblike .!

4. Obliko in obliko, dolžino in debelino in obliko, kot želite

5. Pozdravi preko LED za 60 sekund ali UV za 2 min

6. Datoteke in oblikovanju .! 7. Nadlak, 8, Pozdravi in končal

(3)Uporabiti kot prekrivek

Če jih ne potrebujete, če želite razširiti vaš nohti; ali če želite le ustvariti lep in naravno barvo in sijaj za vaše nohte;

Ali če imate šibke nohte in želijo, da jih zaščiti,

Uporaba poli gel neposredno kot pokrovček je čudovita ideja.

Navodila:

1. Prep vaše nohte; 2. Podlak;

3. Pick nekaj poli gel na vaših nohtih;

4. dip ščetko v oddaji rešitev ali iso alkohola prepreči stickness;

5. Oblika in oblika polygel na vaše nohte;

6. Nadlak in končal.

(4)Način 4#

Po tem poli gel nohti, lahko uporabljajo tudi druge dekoracije nohtov, kot želite.

Na primer, uporabite lahko tudi lak za nohte, gel lak, bleščice, okrasnih, draguljev, ogledalo, v prahu, itd, ustvarjanje toliko slog in kot briljantno nail art, kot želite.

Strank Vprašanja :

Q1, Kakšne svetilke vam je zdravilo z?

A1, UV in LED svetilke so tako v REDU.UV sušenja 2-3 min, LED sušenja za 30-60-ih letih.Čas, ki je potreben za zdravljenje je odvisno tudi od debeline poli gel in nadlak.

Q2, Če niste nohtov tech, lahko še vedno uporabljate ta izdelek enostavno?

A2, Ja, seveda.To je hiter in enostaven način za razširitev vaše nohte.In to poli gel gel vsebuje najbolj orodja, ki jih potrebujete za to poli gel nails.

Q3, Lahko barve gel ali redno lak za nohte več tega izdelka?

A3, Ni problema.Lak ali gel nohtov, nail okrasnih ali drugih lak za dekoracijo lahko uporabijo tudi za ustvarjanje nail art učinek, ki ga želite.

Q4 , Bo to enostavno prekinil ali pop off ?

A4 , Prosimo poskrbite, da bo nohti so bile vložene in očiščena, pravilno prej in v celoti pozdraviti.Ponavadi so nohti ne bodo zlahka zlomiti in bo trajala približno 2 tedna ali več.Poleg tega uporaba nohtov dehydrater in temeljnega boste pomagali preprečiti dviganje in zlom , da nohtov bolj trpežne.

V5, imate več barv v 50 ML?

A5, Jasno, Svetlo Roza, Svetlo Bela, Naravna Roza, Temno Roza in Granat je sellable zdaj.In, če želite, nekatere druge barve, vas prosimo, da nam email in če smo sposobni, se bomo potrudili, da Proizvajajo več, da ustrezajo vašim potrebam.

V6, V poli gel je lepljiv v krtačo .

A6, Tukaj je hiter nasvet , lahko zmanjšajo vaše lopatico ali čopičem v oddaji rešitev ali izopropil alkohol (ki niso vključene v to kit) in nato strganje poli off gel in ga dal na nohte.to ne držijo vaše lopatico Ali čopičem.

Blago Certifikat Kakovosti ce
Material Plastični
Velikost 50ML
Slog poli gel
Postavka Vrsta Nail Art Oprema
Blagovna Znamka Makartt
Vrsta Gel Nohtov
Številka Modela C0566
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki