SOLOVOX V9S OPENBOX Podporo HDMI Satelitski Sprejemnik za Domači Kino STB Graditi v WIFI MARSX TV BOX Dekoder

Nov izdelek

€35.30

€49.72

-30%

Oznake:

dm800hd, hd openbox, tv, skybox, energije hd, cccam server, 1 leto oscam nemčija, cccam egygold, iptv m3u, cccam

Kaj je vključeno

V SOLOVOX V9S ali OPENBOX V9S je skupaj s svojimi Napajalnik, HDMI Kabel, Daljinski upravljalnik, in navodila za uporabo.

Povsem zadovoljivo telo

V V9S je velika na 220 x 152 x 52 mm, povsem zadovoljivo.

Več pristanišč za razširitev

V V9S značilnosti celoten nabor razširitev pristanišča, ki jih je Moč vrata (DC 12V), USB vhod, Video port, Koaksialni digitalni avdio vmesnik (Koaksialni), Avdio-R port, Audio-L port, HDMI, vrata (HD TV), je RJ45 vmesnik (ETHERNET), in LNB V pristanišču (LNB), SO na zadnji, in vrata USB, RS232 port, in CA kartice v režo na levi strani.

Različne funkcije

V V9S podpira veliko Delitev Omrežja IKS CAMD storitve, MARS X živo, Xtream, Stalker, M3U, YouTube, youPORN, in še veliko več.

Posodabljanje programske opreme in TP online

V V9S podpira online posodobitve.Na to, ko je na voljo nova različica vdelane programske opreme ali seznam postaj (TP PROG) je na voljo, lahko dobite ga enostavno.

Glavni uporabniški vmesniki

V V9S je sestavljen iz šestih različnih glavna programska oprema, vmesniki, ki so Edit Channel, Namestitev, Nastavitev Sistema, Orodja, Večpredstavnostna, NetCenter oz.

Različne vrste napajalniki

Mi bomo poslali ustrezen napajalnik, ki je primerna za vas, v skladu z naslov za dostavo ali vaše zahteve.

Pogosta VPRAŠANJA

Q: kako dober je v živo, kot so MARS X: Splošno, ein živo storitev vključuje več postaj iz vsega sveta.Na to, satelitskih kanalov, ki so odvisne od vašega satelitski krožnik.

Zgodba Blagovne Znamke

Morda niste seznanjeni z SOLOVOX, vendar pa smo se osredotočili na razvoj in proizvodnjo sat TV sprejemniki za 12 let.Smo strokovno R&D ekipa in visoko kakovost proizvodnje tovarne, poleg tega smo izdali številne izdelke, ki so dobro sprejele stranke.Na primer, V seriji (V5S, V6, V6S, V7, V8, V8S, V8SPLUS, V9S), F serija (F3, F3S, F4, F4S, F5, F5S, F6S, F7S), S serijo (S10, S11, S12) ), vrsto (A3, A4), itd.Smo tudi oblikovanje in izdelek, za več blagovnih znamk.V letu 2017, smo zabeležili novo blagovno znamko SOLOVOX, da bi služil našim strankam bolje, se obrnite na vsako stranko, neposredno, poslušati glas vsakega kupca, in izboljšanje naših izdelkov izkušnje neprekinjeno.Če imate predlog ali potrebujete, se obrnite na nas.Vabljeni vsi prijatelji na Kitajskem, da opravi na kraju preiskave v naši tovarni.Poudarek, posebne, tako da smo bolj strokovno.

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela V9SHX001
Souporaba Omrežja CAMD C Clines, NEWCAMD
USB 2x USB 2.0, Visoka Hitrost Gostiteljske
HDMI HDM I(do 1080P) izhod
FTA(Free Air) Da,
Vrsta Digitalno
powervu Powervu&DRE&Biss ključ
sprejemnik DVB-S2
Firmware Nadgradnje prek Interneta (OTA) Da,
Spletne Aplikacije Youtube, WebTV, Vreme, DLNA
Wifi Zgraditi V Wi-Fi
Z USB Wifi Da,
Certificiranje CE
Paket Da,
Blagovna Znamka solovox
Visoke Ločljivosti Da,

Podobni izdelki