Močna ABS Stimulacija Mišic Krema Anti Celulit Mišice Močno Hujšanje Krema Six Pack Toner Krema Gorijo Maščobe Težo Izgubili Gel

Nov izdelek

€2.89

€4.14

-31%

Oznake:

hailicare držo, esc hujšanje, maščobe gorilnika, plodnosti za ženske zdravljenje nosečnosti, disaar gel, krema slim, Slim, arganatural cellulite cream, ponaredek mišice majica, trebušne orodje

Močna ABS Stimulacija Mišic Krema Anti Celulit Mišice Močno Hujšanje Krema Six Pack Toner Krema Gorijo Maščobe Težo Izgubili Gel

Funkcija:

1.Izdelani iz najbolj edinstveno formulo, ki pomaga v kurjenje maščob in pospešuje metabolizem in skrajšanje postopka.Učinkovito zmanjšuje videz slackened kože zaradi teže in staranje.

2.Povečanje vaše rezultate, kot če ste bili, ki delajo z osebnim trenerjem!Preprosto gorijo dodatnih kalorij za povečanje krvnega obtoka in s telesno temperaturo z uporabo fat burner gel za moške in ženske.

3.Velik učinek na hujšanje boke, noge, roke in učvrstitev trebuha.Samo izberite in uporabljajo vaše ciljno območje in sooblikujete s smetano.Masažni gel pomaga, da poostrijo in namažite mišice, spodbuja presnovo, krepijo mišice.

4.Lahko se uporablja kot masaža telesa smetana, zmanjšanje vnetja in lajšanje bolečine, zaradi česar ta učinkovita masaža, krema za globinsko sprostitev mišic, splošno kože, tonika, hujšanje, učvrstitev.

Specifikacije:

Postavka Vrsta: Hujšanje Smetane

Material: Rastlinski Izvlečki

Neto Teža :60ml

Rok Trajanja : 3 Leta

Uporaba:

1. Umijte si telo z mlačno vodo, nato pa uporabite vročo brisačo na delu, kjer ga želite uporabljati s to kremo in bivanje za 1 do 3 minut.

2. Toplo dlan, nato pa uporabite ustrezno količino smetane in enakomerno nanesite ga na kožo

3. Masaža telesa s kremo, dokler telo postane toplo in v celoti absorbira.

4. Uporabite trikrat na dan, zato je priporočljivo, da še naprej uporabljati več kot 4 tedne.

Package seznam:

1* Hujšanje Krema Za Telo/2*Hujšanje Krema Za Telo

NETO WT 60ml
Številka Modela 10977
Blagovna Znamka Hailicare
Vrsta Hujšanje Smetane
Postavka Vrsta Hujšanje, Kreme
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki