3D Prvak Pokala Smeti Nalepke Ozadje zidana Stena Natisniti Nalepke Odstranljive Steno stensko Foto samolepilni Darilo

Nov izdelek

€8.14

€8.57

-6%

Oznake:

otrok steno, wall cloud, zrak balon, vrtec, balon nalepka, balon vinilna, balon decal, balon soba, balon vinil, balon ozadje, stenske nalepke za otroško sobo

SMETI NALEPKA

Velikosti Po Meri Na Voljo!

Trpežne, nepremočljiva smeti nalepka je idealna vrata dekoracijo rešitev, ki hkrati zagotavlja smeti varstvo, in ki omogoča vse nepravilnosti je treba prikriti.Lahko enostavno uveljavi sami .Samo poskusite in boste videli, da je nova notranjost stoji odprta, preden ste!

Enotna lista :

M: 31 cm (12 v) x 70 cm (27 v)

L: 37 cm (14 v) x 82 cm (32)

Čiščenje: suho krpo.

Izdelek Kažejo:

Nameščanje Vodnik:

Očistite smeti površine z vodo in detergentom.

Peel off zaščito film.

Strganje dodatno vodo.

Preostali zračni mehurčki s kartico, iz vzorca sredini za okoli

Trim okoli roba.

Zbadanje stran vodo na nalepki s suho krpo.

PLAČILO: 1. Sprejemamo Alipay, Paypal,Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.Plačila je treba opraviti v roku 3 dni.DOSTAVA: 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. 48 Ur Hitra Dostava: Nalogi, obdelani pravočasno v roku 48 ur po plačilu preverjanje(razen Počitniških).Velika količina ne bo več kot 5 dni po dogovoru. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. Vse elemente, ki so poslani iz Kitajske post air mail ali ePacket, bomo poslali reda, ki je nad $120 preko DHL,UPS ali drugi najhitrejši express. 6. Mi smo nezmožen za nadzor čas dostave vzrok je obdeluje tretjih oseb, storitev, vendar Če na parceli ni prispelo v predvidenem roku, prosimo, kontaktirajte nas ,pomagali vam bomo spremljali in vam zadovoljni odgovor.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.POLITIKA VRAČANJA: Bomo potrudili, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v 15days od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne damager ali izgubo, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupci bodo odgovorni za poštnine, da se vrnete elemente.BARVNE RAZLIKE: Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih odsev v monitor, osvetlitev,ozadja itd.Vendar,če mislite, da so predmeti, ki jih prejmete v napačne barve, prosimo, dobimo konstantnih nas, da potrdite, če zamenjava ali vračilo denarja ni možno.POVRATNE informacije: Če imate kakršna koli vprašanja o izdelkih, se najprej obrnite na nas, preden ga odprete, spor ali pustite nam slabo povratne informacije, Smo vam bo pomagal rešiti čim possible.By pot, če vam je všeč naša trgovina, Prosimo, dodajte naši trgovini vaši Najljubši Trgovin, lahko dobite našega Novega prihoda in Popust informacij v času.

Slog Ustvarjalne
Številka Modela Le2018031609
Blagovna Znamka HAN&CHENG
Specifikacija Single-piece Package
Scenariji STENE
vzorec Letalo Stenske Nalepke
Tema vzorec
Razvrstitev Okno Nalepke
Material Eco-friendly PVC

Podobni izdelki