Prazno Nerjavno Jeklo, Okroglo Ploščo pladenj z Zanko Nazaj Baze Nastavitve Cameo Priključki Kovinski Gumbi, Kape DIY Ugotovitve

Nov izdelek

€17.32

€23.10

-26%

Oznake:

ploščo gumb, prazno gumb, steklenico skp za plovila, 25 mm gumb, chrysoprase pladenj, BlingSupply, chrysoprase snap, 25 mm nosorogovo, gumb chrysoprase, gumb rhineston

· 100% nova

· Notranji rezilo velikost: 8 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm, 16 mm, 18 mm, 20 mm, 25 mm, za vas, da izberejo

· Material: nerjaveče jeklo

· Barva: glej fotografije, iz nerjavečega jekla

· Min.Naročilo: 200 Kosov

· Preračun: 1mm=0.039 cm, 1 cm=25.4 mm

· Element, ki je podoben slike.

Opomba:

Barve se lahko rahlo razlikujejo zaradi edinstvene barvne kalibracije vsakega posameznika spremlja;

barvo in obliko, se lahko razlikujejo sklop za sklop pa so podobni;

Slika se poveča za prikaz podrobnosti glej opis za actural velikost;

Slika prikazana je prikaz predmeta.Boste prejeli na voljo veliko.

Način Dostave:

Na splošno, bo vaše naročilo poslano ven, preko Hong Kong Zraka priporočeno pošto za vrat do vrat, in številko za sledenje je na voljo, da preveri stanje pošiljke online, če želite več, vam bo odločitev, katero metodo paket mora biti poslana.

Plačilni Pogoji:

T/T, Visa, zahodne unije transferand, Alipay, DEPOZITNI...

Napovedi:

1. Zavezali smo se, da vam najboljšo storitev za stranke je mogoče.Če iz kakršnega koli razloga ste nezadovoljni z nakupom, prosimo, obrnite na nas in pomagali vam bomo s takojšnjo rešitev.Vas prosimo, da nas delo na vprašanja.Radi bi, da reši vsak problem, na prijazen način.

2. Vedno smo odgovor na sporočilo v roku 2 delovnih dni (off-dajatve na vikend).Zaradi razlika časovni pas med Hong Kong in svojo lokacijo, včasih odgovor bo z zamudo.Če ne boste dobili odgovora od nas po 2 delovnih dneh, prosimo, preverite vašo junk ali spam nabiralnik.

3. Nezadovoljni izdelek lahko vrnejo v roku 14 dni od dobavni rok.Vam lahko ponudimo celotno vračilo ali zamenjavo, vendar nismo odgovorni za vrnitev ladijskega stroškov.Prosimo, da nas kontaktirate prosto pred pošiljanjem vaše vrniti.

Povratne informacije:

1. Ker vaše mnenje je zelo pomembno za naše poslovanje in razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije s štirimi 5-Podrobnejši Prodajo Rating (DSR opirajoč se na vašem zadovoljstvu z našim blaga in storitev.To vzemite si 1 minuto.

2. Na žalost, Če načrtujete, da nam nevtralna/negativne povratne informacije, zaradi svoje slabe kupovanje pri nas, prosimo, kontaktirajte nas na vsakem času, tako da pospraviti svoje nezadovoljstvo in odpraviti težavo.

Pišite Nam:

Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi galerija, vas prosimo, da stik z mano.Sem zelo vesel, da odgovori na vsa poizvedbo.Sporočila bomo odgovorili v času, razen konec tedna & prazniki.Zaradi razlika časovni pas med HongKong in svojo lokacijo, včasih odgovor bo z zamudo.Prosimo, bodite potrpežljivi, hvala.

barve Nerjaveče Jeklo
Blagovna Znamka CLDXUCLD
Notranje plošče velikost 8 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm, 16 mm, 18 mm, 20 mm
Material Nerjaveče Jeklo
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Številka Modela iz nerjavečega jekla ugotovitve
Nakit Ugotovitve Tip Priključki
Velikost 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm, 18mm, 20mm
Značilnosti Izdelka KROG
Dostava Brezplačna Dostava po Zraku Post
Postavka Vrsta Nakit Ugotovitve
MOQ. 200 kosov

Podobni izdelki