Santa Claus Plišastih Noge Za Božični Okraski Smešno Polnjene Noge Okraski Za Novoletne Jelke Elf Noge Za Dom Navidad Dekoracijo

Nov izdelek

€5.59

€8.87

-37%

Oznake:

elf na polici, elf noge, Darilo Za Rojstni Dan, božič elf dekoracijo, groot okraski za božična drevesa, okraski za božična drevesa šala, boot cvet, kemija božični okraski smešno, neon santa claus, darilo sre

Božič Noge Ornament Trajne Edinstven Okras, Darilo Igrača

Bullet Točk: 1、Velik Božični Okras: Samo mesto Santa ' s noge kjerkoli želite, s trakovi na nogah, ki se lahko določi na katerem koli Božično drevo, visel na vratih, ali dani na dvorišču za okras, lahko obliko noge čarovnika v formi, ki si želijo, glede na vaše potrebe.

2、Visoko kakovostnih Materialov: Božični okraski so izdelani iz kakovostnega bombaža, napolnjene z varno in nestrupeno PP bombaž vbodi, da bi odlikovanje občutek mehke in trpežne, dovolj, da preživijo počitnice.

3、Edinstven Design: zanimivo in edinstveno obliko dodaja nekaj veselja in ustvarjalnosti, da vaš dom dekoracijo ta Božični praznik.

4、Področje Uporabe: Dekoracija kamini, Božična drevesa, vitrine, itd.Da bi vaš dom poln praznično vzdušje, odlična kombinacija Božič, praznik ali dekoracijo doma.

5、Dodaj Bolj Praznično Vzdušje: To je postala tradicija, da imajo stranke vsako leto praznujejo Božič.Noge okraski so kot nalašč za Božična praznovanja in zabave, samo preprosto položite noge na drevo, kot če vilini zaljubljen, ki bo dodati več za vaše Božično veselje.

Specifikacija: Velikost:

Celotna dolžina: približno 38 cm/14.96 v

Celotna širina: približno 21 cm/8.27 v

Celotna debelina: približno 16 cm/6.30 v

Stegno premer: približno 9 cm/3.54 v

Tele premer: približno 6.5 cm/2.56 v

Stopala dolžina: približno 11 cm/4.33 v

Material: tkanina

Teža: približno 220 g

Embalaža: OPP vrečko stisnjen vakuumsko pakiranje

Seznam Vsebine:

1PCS*Santa Claus Protetične Noge Dekoracijo

Opomba:

Kako uporabljati:

Vstavite palico, ali perforirano vrv, da se določi na Božično drevo ali neposredno vstavite na Božično drevo.

Poreklo CN(Izvora)
Padec Nakupovanje Podpora
Ime izdelka Santa Claus noge
Pakiranje No Darilo Polje
Nastavite Vrsto No
Številka Modela Božič Noge Ornament
Blagovna Znamka noroomaknet
Vrsta Debelo No

Podobni izdelki