Novo kraljestvo srca 3D Hoodies Moški Ženske Majica Puloverju Harajuku Anime Hoodies 3D kraljestvo srca Priložnostne Dolg Rokav Vrhovi

Nov izdelek

€9.68

€13.26

-27%

Oznake:

manga znoj, harajuku slog, srce pulover ženske, vinilos kindom srca, srce puloverju, srce pulover, japonska trenirko, znoj otrok manga, black magic 8, Harajuku majica

Dobrodošli Padec Ladijskega Prometa In Trgovini!

Zahvaljujemo se vam za nakup daril v naši trgovini.Prosimo, da se prepričajte, da vključuje vaše ime in priimek, točen naslov, tako da boste lahko prejeli paket uspešno.

Če imate kakršna koli vprašanja, nas, prosimo, kontaktirajte!mi bo odgovoril v roku 24 ur.

Toplo poziv: 1).To je spolne slog,tako moški in ženske lahko nositi!! 2).Merjenje dejanske Hoodies Dolžina, Prsi, Ramena...itd, primerjati z našo velikost tabele. 3).Prosimo, izberite velikost izdelka v skladu z "Višina in Teža Crosstab". 4).Prosimo, dovolite 1-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja. 5).Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki, vendar ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.Hvala! !

Ime izdelka: 3D Hoodies & Majica

Slog: Priložnostne, Moda

1. Čas dostave : Preden smo lahko ladja vaše naročilo, moramo pripraviti svoje izdelke, ne strogega nadzora kakovosti preizkusov in skrbno paket elementov.Čas, ki je potreben za pripravo za odpremo svoje predmete, se ločiti od rok dobave, vendar ne skrbite, čas ne bo dolgo.Hvala za razumevanje!

Blagovna Znamka aikooki
Debelina STANDARD
Hooded Da,
Ime izdelka Moški/Ženske Hoodies
Vrsta Redni
Kakovost Visoka Kakovost
Spol MOŠKI
Oblačila Dolžina Redni
3D Tiskanje Kraljestvo Srca
Slog Priložnostne
Material Poliester
Postavka Vrsta Sweatshirts
Tiskanje kraljestvo srca 3d Hoodies Moški/Ženske
Design kraljestvo srca 3d Hoodies Moški/Ženske
Rokav Slog Redni
Vzorec Tipa Tiskanje
Prvotno Mesto Kitajska
Snemljiv Del NOBEN
Za sezono Spomladi,Jeseni,Pozimi
Rokav Dolžina(cm) Polno
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Hooded
Ovratnik Hooded
Zapiranje Tip NOBEN

Podobni izdelki