Aachoae 2020 Zebra Print Womens Vrhovi In Bluze Priložnostne Srajco Pleteno Stojalo Ovratnik, Dolgi Rokavi Ženske Bluzo Vrh Blusa Mujer

Nov izdelek

€7.26

€11.17

-36%

Oznake:

formalno bluzo ženske 2020, moški saten bluzo, ženska obleka, bluza, Majica, bluzo ženske, ženske zebra, porno tshirt, vrh ženske, gd bluze

2019 Novo Zebra Print Womens Vrhovi In Bluze Pomlad Priložnostne Srajco Pleteno Stojalo Ovratnik, Dolgi Rokavi Ženske Bluzo Vrh Blusa Mujer

Predmet: Bluzo ženske

Velikost: S, M, L, XL, XXL

Ovratnik: Stojalo za ovratnik

Rokav: Dolg rokav

Značilnost: Pletene blosue ženske

Vzorec: Zebra print bluzo

Podpora: Trgovina & Dropshipping

Opomba:

1. Azijske velikosti 1 do 2 velikosti manjše od Evropskih in Ameriških ljudi.Izberite večjo velikost, če je vaš velikosti med dve velikosti.Prosimo, dovolite 2-3cm razlike zaradi ročnega merjenja.

2. Prosimo, preverite velikost grafikona skrbno preden se odločite za nakup izdelka, če ne veste, kako izbrati velikost, prosimo, obrnite na našo customer service.

3.Kot veste, je v različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?

Za trgovca na debelo,vam bomo ponudili veleprodajnih cen, in brez izrecnega dostava (E. g DHL,EMS,Fedex,...), ki čas dostave je okrog 3-7 dni (Razen v oddaljenih območjih).

Za padec ladijskega prometa za stranke,bomo poslali na blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne bo dal vse naše informacije v paket.

Kako sem lahko spremljali moje parcele?

Lahko spremljate vaš paket na tej spletni strani za sledenje številka: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete)

Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se obrnite na nas ,mi vam lahko pomaga, da ga razširi .Zato svoj denar, ne na naš račun.In mi bomo poskušali naše najboljše, da sledite vaš paket, dokler ne boste prejeli.

Dekoracijo NOBEN
Blagovna Znamka Aachoae
Postavka Bluze & Majice
Rokav Slog Redni
Ovratnik STOJALO
Funkcija Womens Vrhovi In Bluze
Številka Modela 7453
Slog Priložnostne bluzo za ženske
Paket 1* Majica ženske
Velikost S M L XL XXL
vzorec Zebra print majica
Material Bombaž
Vzorec Tipa Tiskanje
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Tkanine Pleteno
Sezona Pomlad Jesen Bluzo Ženske
Oblačila Dolžina Redni
Rokav Dolžina(cm) Polno
Tkanine Ženske Pletene Vrhovi
Podpora Trgovina & Dropshipping

Podobni izdelki