2020 Poletje Ženske Obreži Zgoraj Seksi Tank T-Shirt Val Kažejo Nekaj Joške Modra Eno Naramnico Brez Rokavov Bluzo

Nov izdelek

€8.48

€27.35

-69%

Oznake:

formalno bluzo ženske 2020, ena sleev vrh, boob tshirt, eno traku vrh, zeleni vrh, vrh, Bluzo Plus Velikost Ženske, crop zgornji del ženske, prsi enlarg, prsi silicij

O VAL

VAL je turški sodobna oblačila blagovne znamke, featuring ulične.Sedež ima v Istanbulu v Turčiji.S svojim geslom 'Wild & Glasen" VAL cilj je, da naj ženske se unapologetic, kaj nosijo in izrazi svoj odnos skozi oblačila.Smo lahko vsi, ki ne želite, da se izgubijo v množici, da razkrije svoj pravi jaz.

Naša blagovna znamka ponuja oblačil, kot so vrhovi, dna, Festa in pribor.Naše domiseln, ekscentrično in estetskih modelov, ki so mešanica ikona trendi iz 90. letih in najnovejše modne trende.Val zagotoviti vsaka stranka z najboljše kakovosti oblačila in čudovito doživetje spletnega nakupovanja.Veliko naših proizvodov, ki so cenovno ugodne in primeren za vse, ki želijo pokazati svojo mladostjo off.Nosite v svoje ustvarjalne poti, in ko pogledaš svoje najboljše, vaše zaupanje in vaše drže bo tudi zasije skozi.Še naprej bomo, da vam z novimi izdelki.

Če želite videti vse naše najnovejše kapljice obiščite povezavo spodaj!

Najbolj Priporočljivo Izdelki

Če ste naleteli na barvo, ki je lahko menijo, naša napaka (napačna velikost, barva, izdelkov itd.) Lahko preprosto odprete spora in zahtevate vračilo nazaj.Prav tako lahko obrnete na nas!

Elemente, ki bodo ladje, ki jih Cainiao.To bo trajalo 7-21 dni od odpreme dan.Cainiao v celoti integrirana z Pk-termeptuj.si, prodajalci in kupci lahko izvedeli neposredno od Pk-termeptuj.si da sledenje oddelek.

Vaše povratne informacije so zelo pomembne za druge stranke.

Material Poliester
Oblačila Dolžina Kratka
Spol ŽENSKE
Blagovna Znamka VAL
Poreklo TR(Izvora)

Podobni izdelki